Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Postřelil 2 bezdomovce, policie už sestavila podobiznu

Policie sestavila podle výpovědí svědků podobiznu střelce, který minulý týden postřelil před hlavním nádražím v Brně dva bezdomovce
Policie sestavila podle výpovědí svědků podobiznu střelce, který minulý týden postřelil před hlavním nádražím v Brně dva bezdomovce  (Autor: Policie ČR)
Autor: eis, mivrk - 
8. července 2011
18:06

Policisté už ví, jak vypadá šílený střelec, který minulý týden postřelil před brněnským hlavním nádraží dva bezdomovce. Sestavili jeho portrét a veřejnost prosí o pomoc při jeho dopadení.

„Chybí už jen klíčové svědectví muže, jehož podobu se podařilo sestavit,“ uvedl mluvčí policie Pavel Šváb. Policie pracuje s variantou, že muž na portrétu je střelcem.

Incident mezi dvěma bezdomovci a neznámým mužem se odehrál minulou středu před čtvrtou hodinou ráno. Střelbě předcházela slovní potyčka i fyzické napadání. Útočník pak oba bezdomovce postřelil do břicha a utekl směrem na Nové Sady a k Petrovu. Oba napadení skončili s těžkými zraněními v nemocnici. Policisté po střelci pátrají už druhý týden. Identifikovat se jim ho zatím nepodařilo.

 

i626 ( 8. července 2011 21:38 )

Prý k němu přistoupili, že by chtěli něco drobnýho do žaludku a on to špatně pochopil. Se stane, ne?

andy63 ( 8. července 2011 21:17 )

že ho hledají kvůli tomu, aby mu dali vyznamenání a dali zakázku na další!

pepazdp ( 8. července 2011 18:45 )

Jak on se to jenom jmenuje?!? Aha, už vím, Franknštain

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání