Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Kaddáfí žije a jeho muži ho milují: Zvítězí, jsou přesvědčeni

Video se připravuje ...
Autor: ČTK, ap - 
12. května 2011
14:23

Video: Libyjská státní televize ve středu odvysílala překvapivé záběry Muammara Kaddáfího. V posledních dnech se spekulovalo o tom, zda ještě žije. Libyjský vůdce se totiž na veřejnosti neobjevil od 30. dubna, kdy při náletu NATO na jeho komplex v Tripolisu zemřel jeho nejmladší syn a tři vnuci.

Na záběrech, které byly natočeny ve středu, je Kaddáfí vidět při setkání se skupinou kmenových vůdců v hotelu v Tripolisu, uvedl podle agentury Reuters hlasatel libyjské televize. Záznam Kaddáfího ukazuje, jak v hnědém beduínském plášti a slunečních brýlích sedí v křesle u malého stolku.

Jeden z mužů mu při setkání řekne: "Zvítězíte." Během několikaminutového záznamu je také vidět detailní záběr na televizi poblíž Kaddáfího, na níž běží ranní pořad libyjské televize.

rampl ( 13. května 2011 06:15 )

Tehdy pouze nevěděli že Kaddafi bude nejdříve chtít zaplatit obrovské dluhy,pokud budou chtít obnovit licenci na těžbu ropy.

gogo ( 12. května 2011 17:31 )

obyvatelstvo suverénního státu, který nikoho nenapadl, který nikoho neohrožoval... Již se dnes agrese bere jako norma. Neuvěřitelné. Tento stát má jednu smůlu : Naftu....

limak007 ( 12. května 2011 16:52 )

Imperialistická, nenažraná špína. Máte radost, že jste plukovníkovi zabili syna a vnuky? Jste mravní chudáci, pohůnci a řiťolezci imperialistických agresorů. Je mi z vás i z "našich" (spíš jejich) medií špatně.

Zobrazit celou diskusi