Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Zapomněla, kde zaparkovala: Auto hledala 5 týdnů

Své Audi našla řidička po pěti týdnech
Své Audi našla řidička po pěti týdnech  (Autor: ČTK)
Autor: ČTK, mivr - 
5. května 2011
18:12

Každému řidiči už se asi stalo, že zapomněl, kde zaparkoval auto. Totéž potkalo na konci března i paní Susanne (45) z bavorského Tutzingu, která si s dcerou vyrazila na cirkusovou show do Mnichova. Svůj vůz hledala pět týdnů...

Zapomnětlivá řidička v osudný den objevila místo na zaparkování až daleko od divadla, kde se představení konalo, v soukromých podzemních garážích. Když skončilo, uvědomila si, že vlastně neví, kde její Audi stojí.

Tak začala její odysea po parkovištích po celém městě, která trvala pět týdnů. Nepomohl ani inzerát, a tak se nešťastná majitelka už pomalu smiřovala s tím, že své auto nikdy nenajde. Vysvobození z marného hledání přišlo až poté, co svůj příběh zveřejnila v mnichovském tisku.

Fotografie s postrádaným vozem u článku si všiml Claus Piller. Ten naopak už několik týdnů čekal, kdy si někdo odveze stejné černé Audi, které mu blokovalo parkovací místo v garážích. "Myslel jsem, že majitel je na dovolené," vysvětlil dvaačtyřicetiletý Mnichovan, proč nenechal auto odtáhnout. Jako nálezné dostal od paní Susanne 100 eur (přes 2400 Kč) a lahev sektu.

"Něco podobného se mi už nestane. Určitě," dušovala se řidička poté, co se konečně shledala se svým vozem. Za svou zapomnětlivost si prý dost vytrpěla i od svých známých. "Mnoho se jich ptalo, jestli mám vůbec nějaký orientační smysl. Je mi jasné, že pár lidí musel můj příběh pobavit," poznamenala teď už znovu šťastná majitelka.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi