Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Kennedy spal s neteří prezidenta ČSSR!?

Autor: INT, mel, apk - 
27. dubna 2011
05:00

Původem Češka a k tomu neteř komunistického prezidenta v posteli prvního muže USA, Johna Fitzgeralda Kennedyho (†46)? Podle tvrzení některých amerických dokumentaristů to tak bylo! Šlo prý o příbuznou prezidenta Antonína Novotného (†70).

Mezi milenky prezidenta Kennedyho patřily například Marilyn Monroe, Audrey Hepburn, Zsa Zsa Gabor a mnoho dalších. A zřejmě také Mariella Novotny (†41), která se narodila jako Stella Capes v Londýně roku 1942. Její otec údajně pocházel z Československa.

Prostitutka, kuplířka, neteř českého prezidenta a milenka Kennedyho?

Mariella o sobě uváděla, že je neteří československého prezidenta Novotného, a jeho jméno také často používala. V Londýně se od mládí živila striptýzem a později také prostitucí. V roce 1960 se provdala za majitele nočního klubu Horace Dibbena, který byl o 36 let starší. Po svatbě odcestovala do Spojených států, kde pracovala v jednom z nočních barů ve Washingtonu.

Zde se Mariella Novotny údajně poprvé setkala s tehdejším americkým prezidentem J. F. Kennedym a jeho mladším bratrem Robertem Kennedym (†42), který ve vládě svého bratra zastával post ministra spravedlnosti. Zda opravdu byla milenkou slavného JFK, zůstává v rovině spekulací. Americká FBI ji později zadržela a obvinila z prostituce a kuplířství.


Předávkovala se drogami

Po svém návratu do Londýna žila pod jménem R. Tyson. Zúčastňovala se mnoha divokých sexuálních večírků, kde nechyběli ani přední britští politici. Podle internetové encyklopedie Spartacus Educational na sklonku svého života tvrdila, že pracovala pro britskou tajnou službu. Její úlohou údajně bylo prezidenta Kennedyho zdiskreditovat.

O svém osudu chtěla Mariella napsat knihu. Nestihla však dopsat ani první kapitolu, v únoru 1983 byla nalezena mrtvá (†41) ve svém domě. Podle vyšetřovatelů se předávkovala drogami.

jakub-moravec ( 28. dubna 2011 11:03 )

tomiku, Klaus má rád i honící péra, co Klaus dělá pod stolem a s jakým pérem, to ani kamery nevidí

dobrotka ( 28. dubna 2011 02:44 )

ale nasla by se, ktera by vlezla Ale ze nas pan prezident Klaus ma jine problemy, tak to mas pravdu. Asi trenuje, jak nenapadne krast v primem prenosu.

jakub-moravec ( 27. dubna 2011 22:21 )

Americký president to má holt těžký, když milenky musí utajovat, ale Kennedy byl frajer, když mu na nic nepřišli (Marylin Monroe a teď ta česká kuplířka), horší to měl president Clinton, takové malé zašou-stání s Monikou Lewinskou a málem za to dostal vyhazov z Bílého domu. Náš prezident Klaus, ten má jiné problémy, na něho by nevlezla ani baba Jaga

jakub-moravec ( 27. dubna 2011 20:56 )

doktormediciny, našemu presidentovi zase dopřejeme aby kradl péra

mandat ( 27. dubna 2011 18:33 )

Ten vlezl na vsechno,co potkal.....

Zobrazit celou diskusi