Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Nikola draží panenství, ale sex je její záliba?!

Nikola chce vydražit své panenství. na sociální síti však mezi své koníčky řadí i sex...
Nikola chce vydražit své panenství. na sociální síti však mezi své koníčky řadí i sex...  (Autor: anc)
Autor: INT, Ladislav Leimer, jaj - 
7. dubna 2011
12:38

Blonďatá Nikola (18) ze slovenských Nových Zámkov hledá zájemce o svou nevinnost. Panenství chce dát muži, který za něj zaplatí nejvíc. O její čistotě prý není pochyb. Proč ale na sociální síti píše, že má ráda sex?

Svou nevinnost je přitom dívka ochotna dokázat i lékařskou zprávou. Vyvolávací cena za její neposkvrněnost je 978 tisíc Kč. Na profilu sociální sítě Pokec ale Nikola o sobě tvrdí věci, které k panenství příliš nesedí. Pod přezdívkou vanessa620 má mezi svými zálibami napsaný sex.

Řeči o sexu jsou prý vtipy

Svoje protiřečení, se snaží blondýna, která by si přála vydražit svoje panenství až za 4 miliony korun, zlehčit. „Pokec, to je zábava a nebývá tam napsané všechno, co je pravda. V mém případě jsem tam ve vyjádřeních o sexu jen žertovala,“ tvrdí Nikola.

Mimo popisu svých zálib na sociální síť Pokec umístila i několik svých fotografií. Označit je za lechtivé přitom není problém. Vyfocena je totiž ve svůdných pózách, na což muži na internetu reagují s velkým zájmem. Aby tedy Nikola za svou údajnou nevinnost utržila vůbec nějakou tu korunu…

Na napád vydražit své panenství přišla Nikola na internetu, kde viděla podobné nabídky. Její rodina je ve finanční nouzi, proto by se jí takové peníze hodily. Nikola je přesvědčená, že nabídku nepříjme žádný Slovák, ale nějaký cizinec. První noc bude prý velice romantická.

jakub-moravec ( 8. dubna 2011 09:20 )

Když byste neurážal tam tu rodinu s 9 dětí, ako ste napísal, že byste jim nedal ani deravé gumáky, a nebo nepropagoval rasismus, tak by vám dal samozrejme pokoj

kacota ( 8. dubna 2011 01:13 )

ty keby si sa mi necpaL do zadnice, tak by bol ten svet hned krajší... Reagujem na vodníka a jeho príspevok ...o tom jak dúfa, že to nenapadne "nemakající větší část slovenské populace"... Jakým právom ma ty poúčaš? Daj si odpich už...nezaujímaš ma...ok?

jakub-moravec ( 7. dubna 2011 23:51 )

Teprve teď jsem si to důkladně přečetl, kde mimo jiné je psáno, že Nikol nehledá Slováka, ale cizince. A proto si myslím, že je to jak ušité na mne. A tady je moje nabídka: Nabízím 1 milion korun, ale pod podmínkou, že mi nejdříve dá 2-3 potomky.

jakub-moravec ( 7. dubna 2011 22:44 )

KACOTA, ono nie cikánka, je Slovenka. A nebuďte rasista, aj cikáni sú ludia.

jakub-moravec ( 7. dubna 2011 22:40 )

Ano, proč píše že má ráda sex, když je ještě panna a nemůže vědět co sex je. Už ale nepíše za kolik dá svoje panenství, ale kdo dá nejvíc, já nabízím 50 slovenských korun, včetně DPH

Zobrazit celou diskusi