Úterní noc tak byla pěkně žhavá! Na módní přehlídce v New Yorku se místo závěrečného defilé diváci dočkali šokujícího překvapení. Slavní herci si totiž oblékli skotské sukně, které si následně na moment zdvihly a jako správní Skoti pod nimi byli nazí!

Fotogalerie
3 fotografie

Spolu s Chrisem Nothem a Kieferem Sutherlandem ukázali publiku zadky i další herci Brian Cox (64), Jason Patric (44) a Jim Gaffigan (44). Všech pět herců v současné době hrají na Broadwayi ve hře s názvem "To bývala doba mistrů" amerického dramatika Jasona Millera. Hra oceněná Pulitzerovou cenou vypráví o přátelích ze střední školy, kteří se sešli po dvaceti letech, aby zavzpomínali na vítězství svého týmu v národním přeboru. Při setkání ale začínají na povrch vyplouvat dávné křivdy a původně příjemná oslava se tak mění v noční můru.

Jediným z herců, který se může pyšnit tím, že je pravý Skot je Brian Cox, Sutherland má akorát předky ze Skotska, ostatní považovali kilty na jako vtipnou recesi v rámci dobré věci. Speciálním hostem měl být na přehlídce skotský herec Sean Connery. Ten však odmítl s tím, že se mu nechce odjet z Baham, kde v tu dobu hrál golf.