Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Mafiánská poprava: Rozstříleli ho v BMW

Autor: cas.sk, jos - 
14. února 2011
07:59

AKTUALIZOVÁNO: V noci ze soboty na neděli ve slovenské Galantě kdosi devítí ranami ze samopalu popravil místního podnikatele Maroše Kováče (†42). Živily ho půjčky a vymáhání pohledávek.

V noci na neděli zastavilo auto s majákem Kováčův vůz. Následovala nelítostná palba ze samopalu vzor 58. Tři rány byly smrtelné - mířily do hrudníku.

Po ní zůstalo v bílém luxusním BMW ležet bezvládné tělo otce čtyř dětí. K vraždě došlo jen pár hodin potom, co v Galantě neznámí pachatelé přepadli pobočku Lidové banky.

Podnikatel Maroš Kováč se v sobotu večer vracel zposezení v hotelu na okraji města. Jeho bílému BMW zkřížilo cestu černé auto se zapnutým majáčkem. Jakmile oběť zpomalila, začala střelba. Muž neměl šanci přežít. Policie okolí uzavřela a vraždu vyšetřuje.

Živily ho půjčky a vymáhání pohledávek

Andrea Dobiášová uvedla, že případ vyšetřuje Úřad boje proti organizovanému zločinu. Osobní auto, kterým přijeli útočníci ani vražedná zbraň se nenašla. Policie zatím nezná motiv.

Místní obyvatelé toho o podnikání Maroše Kováče moc nevědí. V obchodním registru figuruje ve dvou firmách. Firmu Aras vlastní spolu s druhou manželkou Evou. Tato společnost mimo jiné poskytuje nebankovní úvěry a vymáhání pohledávek.

osel ( 15. února 2011 23:06 )

Suhlas; ale nie je to prisposobovanie sa dobe, ale jednoducho neschopnost nazyvat veci pravymi menami, resp. v novinach je to pravdepodobne zakaz...

osel ( 15. února 2011 23:03 )

Rozstrielali ho v BMW? Pekna smrt)))

max898 ( 15. února 2011 11:41 )

Kdyby věty , zpíš jen pár slov , které má napsané na papírku , protože by si je nezapamatoval Já bych to zpíš viděl na cvičenou opici u počítače.

max898 ( 15. února 2011 11:39 )

Tak si s nim můžeš podat ruku , protože tyi tady neděláš nic jiného , jeho přízpěvky se aspon zkládají z více vět než ty tvoje , ale holt někdo nemá takovou mozkovou kapacitu.

max898 ( 15. února 2011 11:36 )

To jako každý kdo nemá práci je pijan jo? Čech do práce za 15 tisíc nejde , to máte pravdu , protože někteří pracují i za 7 tisíc. Já neříkám , že takoví lidi jako vy popisujete nejsou, ale zas to nemůžete říkat o každém. Nikdo si to jak se narodí vybrat nemůže. Někteří to mají od dětství hodně těžké , jsou vyjímky co to překonají , ale někdy se to nedá. Někdo holt nemůže za to , že se jde zeptat na práci , a tam mu řeknou NE.

Zobrazit celou diskusi