Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Masakr v Německu: Exmanželku (†37) ubil a syna (†3) oběsil!

Motiv vraždy ženy a chlapečka není znám.
Motiv vraždy ženy a chlapečka není znám.  (Autor: Reprofoto Bild.de)
Autor: INT, mivr, josK - 
1. září 2010
08:00

Otřesné drama se stalo v německém Rosenheimu. Místní policie našla mrtvoly ženy (†37) a jejího syna (†3) v domě, kde oba bydleli. Matka byla pravděpodobně ubita, chlapeček oběšen! Hlavním podezřelým je exmanžel (48) zavražděné ženy, který je zároveň otcem oběšeného chlapečka. Policie po něm pátrá.

Poté, co policii zavolal anonym, že se v suterénu jednoho domu děje něco podivného, na místo vyjeli strážníci. Po příjezdu muži zákona objevili tělo mrtvé ženy. Po důkladné prohlídce domu ještě policisté našli mrtvolku tříletého chlapečka. Později se ukázalo, že to byl syn ubité ženy a jejího bývalého manžela, který je z obou činů podezřelý.

„Byla to milující, upřímná žena a dobrá matka. Opravdu mě z toho bolí duše,“ napsala Gerda H., známá zavražděné ženy, na německý internetový portál rosenheim24.de. Zároveň jejího exmanžela, který je napůl Němec a napůl Rumun, označila za násilníka.

Letos vyšel z vězení

Podle informací německého serveru Bild.de byl muž již v minulosti ve vězení. Začátkem letošního roku ho ale propustili. Během doby, kdy si odpykával svůj trest, se s ním jeho žena nechala rozvést. Od té doby, co je na svobodě, ji prý obtěžoval a bil. Policie zatím neví, kde podezřelý muž pobývá, ale už po něm pátrá pětadvacetičlenný sbor.

xcarodejka ( 1. září 2010 10:18 )

protože,když někdo oznámí, že žije s psychopatem, chce ho dát vyšetřit, tak ten člověk musí souhlasit...... dříve nebyl ani Bílý kruh bezpečí , ale i nyní je vše hodně moc složité.

Zobrazit celou diskusi