Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

HIV pozitivní Nadja: Exmilenci nesou také vinu, měli použít kondom!

Autor: INT, mivr - 
20. srpna 2010
10:41

Soud s německou zpěvačkou Nadji Benaissy (28), která čelí obvinění z ublížení na zdraví, protože provozovala nechráněný sex, přestože věděla, že je nakažena virem HIV, se začíná pěkně zamotávat. Včera proběhlo druhé stání, při kterém ji jeden z jejích bývalých milenců podpořil, druhý ji ale svou výpovědí naopak potopil. Zpěvačka se totiž podle jeho slov snažila hodit vinu na své exmilence!

Její exkolegyně ze skupiny No Angels už s největší pravděpodobností u soudu vypovídat nebudou.

Alexander: O HIV jsem věděl

Při včerejším druhém soudním stání se jí při své výpovědi zastal jeden z jejích exmilenců, muzikant Alexandr L. (38): "Přeji jí, aby se jí vedlo."

Před soudem pak Alexander doslova vypověděl: "Obžalovaná mi o svém nakažení virem HIV řekla ihned. Když jsme spolu měli intimní poměr, vždy jsme se chránili prezervativem. Na dané téma jsme spolu diskutovali otevřeně a ona se vždy chovala velmi zodpovědně."

Frankfurtský hudebník, který s Nadjou randil od léta 2003 jeden rok, z něhož s ní dokonce čtyři měsíce žil, o zpěvačce mluvil velmi hezky a při cestě na lavici svědků se u své bývalé a nyní obviněné přítelkyně zastavil, krátce jí stiskl paži a oba se na sebe usmáli.

Měla strach, ale dále nemoc tajila

Nadja zatím neví, jak její případ dopadne. Nadja zatím neví, jak její případ dopadne. | ČTK

Dále včera vypovídal kamarád z dětství německé zpěvačky. Výpověď dalšího svědka musela být pouze přečtena, protože se k soudu nedostavil. Tam stálo, že mu Nadja nejprve popřela, že je HIV pozitivní. V té době jí věřil, ale pak u ní našel léky, které brání zákeřnému viru v množení.

Samozřejmě byl v šoku a zeptal se jí, jestli i ostatním mužům lhala o tom, že je nakažená virem HIV. Na to mu údajně odpověděla: "Mám strach, že budu muset do vězení. Ale oni jsou přece také viní! Měli použít kondom."

Ve středu bude jeden mnichovský expert na imunologii řešit, jestli manažer umění Klaus, který Nadju zažaloval kvůli tomu, že ho nakazila, vir dostal opravdu od ní.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi