Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

HIV pozitivní Nadja: Budu dále zpívat!

Autor: INT, mivr, josK - 
27. srpna 2010
15:39

Když byl Nadje Benaisse (28) sdělen rozsudek, nejprve nehybně stála. Pak začala potichu plakat. Vězení ji nečeká, dostala jen dvouletou podmínku. Pocitu viny se už ale nikdy nezbaví. Zpěvačka čelila obvinění z ohrožování na životě, protože provozovala nechráněný sex, i když věděla, že je nakažená virem HIV.

"Obžalovaná se odsuzuje za pokus o těžké ublížení na zdraví ve dvou případech a ublížení na zdraví v jednom případě k trestu odnětí svobody v délce dvou let, podmíněně." Tak zněl rozsudek. Nadja musí také strávit tři sta hodin veřejně prospěšnými pracemi a navštěvovat psychologa.

Po vyřčení ortelu, kterého se zpěvačka určitě hodně bála, se po její tváři začaly koulet krokodýlí slzy. Nepůjde do vězení, bude se moct dál starat o svou desetiletou dceru. Nadja si skrývala tvář pravou rukou. Jeden policista se nad ní slitoval a dokonce jí podal kapesník.

Nadja je sice volná, ale hořké vědomí, že někoho nakazila zákeřným virem HIV, jí už zůstane navždy. "Přála bych si, abych uměla vrátit čas," řekla zpěvačka během procesu. Psycholog by jí měl pomoct s překonáním minulosti.

Bude znovu zpívat

Benaissa chce dále pokračovat v hudební kariéře. Ta byla proti její vůli přerušena v červnu, když ji po dlouhé nemoci její kolegyně vyhodily z německé dívčí skupiny No Angels.

Ono jí totiž ani nic jiného nezbývá. V dětství se potulovala s pochybnými partičkami po městě a brala drogy, takže jediné, co umí a ovládá, je zpívání. V říjnu by chtěla vydat knihu s názvem plným naděje – Vše bude dobré.

mandat ( 28. srpna 2010 08:10 )

Divim se,ze ji vsichni lituji a jeste predvidaji super karieru.Vedome sirila nevylecitelnou nemoc a ani ji to netrapi,nikdo nevi,kolik lidi ve skutecnosti nakazila,protoze se ozval jen jeden.Je to tragedie,ze za takovou vec dostane smesnou podminku a dokonce si muze dal delst svou karieru a zase se smeje.....FUJ!

gogo ( 27. srpna 2010 21:05 )

a podmíněný trest ?

Zobrazit celou diskusi