Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Milenka "facebookového vraha": Bylo to peklo!

Sam si s bývalým milencem prožila hotové peklo.
Sam si s bývalým milencem prožila hotové peklo.  (Autor: Reprofoto newsoftheworld.co.uk)
Autor: mivr - 
25. července 2010
16:17

Raoul Moat (37), "facebookový vrah", který nakonec zastřelil sám sebe, se asi nemohl smířit s tím, že má jeho bývalá přítelkyně Sam Stobbart (22) nového milence. Jeho zabil a ji postřelil. Raoul ji během jejich soužití pravidelně bil. Poté, co ho i s jejich dcerou opustila, ji dokonce znásilnil. Blesk.cz přináší zpověď křehké blondýnky.

Sam Stobbart, exmilenka psychopata, který o svých vraždách informoval na Facebooku, se chvěje ještě dnes, když si vzpomene na otřesné zážitky, které s maniakem prožila.

Muže, který nikdy nechodil pro ránu daleko, opustila, když mrštil stoličku po jejich dvouleté dcerce Chanel. Raoul se ale po roce vkradl do jejího nového domu a znásilnil ji. Stalo se tak dva týdny předtím, než byl zatčen a vězněn za napadení jiného dítěte.

Znásilnil ji a beze slova odešel

"Bylo to mezi desátou a dvanáctou v noci. Byla tma. Chanel už byla v postýlce.Zůstala jsem ještě vzhůru, protože jsem chtěla dodělat nějaké domácí práce. Raoul zazvonil a začal bušit na dveře. Hned jsem poznala, že je to on. Pustila jsem ho dovnitř.," pohnutě vzpomíná Sam.

"Vím, že by se mi lidi divili, proč jsem ho po naší minulosti pouštěla dovnitř. Ale já se ho bála. Mohl mě zvednout na jedné ruce a ani by to nepocítil. Byl šílený, nezastavitelná síla," pokračuje mladá maminka se slzami v očích.

"Raoulovi se nesmělo říct 'ne'. Vždycky musel dostat to, co chtěl. Pohádali jsme se v obýváku. Hádali jsme se kvůli nějaké blbosti, ale jeho to úplně vytočilo. Chtěl se se mnou prát."

"Dal mi facku. Držela jsem se za tvář a brečela. Přišlo mi to jako věčnost. Mluvil o vězení. Byl hodně naštvaný. Pamatuji si, že jsem na sobě měla své oblíbené, pohodlné tepláky a tričko. Prostě nic sexy."

"Pak ho to popadlo. Nezeptal se mě, jestli se s ním vyspím. Prostě mě hodil na sedačku a serval ze mě všechno oblečení. Snažila jsem se ho zastavit, ale nemůžete zastavit Raoula. Byla jsem zoufalá. Věděla jsem, že mi není pomoci."

"Mohla jsem si oči vyplakat a řvát na něj, aby toho nechal, ale jeho to vůbec nezajímalo. Lehl si na mě, takže jsem se nemohla hýbat. Pak mě znásilnil. Nevím, jak dlouho to trvalo. Zdálo se mi, že to snad nikdy neskončí. Byl hrozně divoký. Když to dokončil, beze slova odešel."

"Šla jsem se osprchovat. Pak jsem si šla lehnout k Chanel do postele a celou noc jsem ji objímala. Bylo to hrozné. Choval se jako zvíře. A stejně jako o tři týdny později, kdy mě postřelil, neměl ve tváři žádný výraz. Ten člověk neměl emoce. Tvrdil, že je muž, ale nebyl. Správný chlap by tohle ženě nikdy neudělal."

"Nikdy se mi neomluvil a už se o tom nikdy nezmínil. Necítila jsem nic, jen velký odpor – jako nikdy předtím. Nenáviděla jsem ho celým svým srdcem. Úplně mě znechutil. Dlouho jsem nebyla schopná o tom někomu říct, ani své vlastní matce."

Rodina maniaka ji viní z jeho smrti!

Sam, která se stále zotavuje ze svých psychických i fyzických zranění, která má kvůli Raoulovi, byla velmi šokována, když ji Moatův strýc (72) obvinil z Raoulovi smrti! Tvrdí, že jeho synovec vraždil kvůli tomu, že mu lhala o svém novém milenci.

Sam nemá ale valné mínění o celé Moatově rodině: "Nečekám, že by se mi někdo z nich omluvil za to, co všechno mi způsobil. Celé je to chyba policie, systému, moje a tak dále. Nikdy ne jeho. Je mi jich celkem líto," dodává ironicky.

Romantické začátky, hrůzný konec

S Raoulem se tato statečná žena seznámila, když jí bylo pouhých šestnáct let. Po třech měsících známosti spolu začali žít. Již brzy si začala uvědomovat, že Moat asi nebude ten pravý muž.

"Když jsem byla ve druhém měsíci těhotenství se Chanel, zfackoval mě, a když jsem ležela na zemi, šlápnul mi na břicho. Chanelin život mohl skončit ještě dřív, než vůbec začal," pohnutě Sam vzpomíná a pokračuje:

"Naše soužití bylo nejprve skvělé. Vše jsme dělali spolu jako klasický zamilovaný pár. Pak se ale začal projevovat agresivně. Například když jsme spolu byli někde v hospodě a nějaký muž se na mě se zájmem koukal, Raoul ho vytáhl na záchod, kde ho zbil. Byl hrozně žárlivý. Vymazal mi i přátele z Facebooku, kteří se mu zdáli jako hrozba. Říkával mi, že jsem jeho panenka a že mu mě nikdo nesmí vzít."

"Když jsme spolu jeli autem a někdo ho předjel, byl schopný vylézt z auta a zbít ho. Nebo aspoň po onom autu házel věci. Choval arogantně a ztrapňoval tím sebe i mě."

"Tvrdil, že mě miluje, ale podle mě měl víc rád sebe. Kdykoli šel kolem zrcadla, zastavil se, usmál se na sebe a políbil si biceps. Dokonce si kupoval menší trička, aby jeho svaly více vynikly. Dělalo se mi z toho špatně."

Odešla od něj až po napadení dcery

"Jednou jsme se zase hádali. Opět kvůli něčemu nedůležitému, teď si ani nemůžu vzpomenout kvůli čemu. Hodil po mě stoličku, ale minula mě a trefila Chanel. Měla z toho pak monokl. V ten moment jsem se rozhodla, že ho opustím. Chanel s ním nebyla v bezpečí. Když ráno odešel, sbalila jsem nám věci, vzala dceru a jela ke své babičce. Od té doby byl klid."

To bylo loni o Velikonocích. Pro Sam vztah skončil, ale Raoul se nevzdával. Přátelé něžné blondýnky ho viděli, jak slídí okolo jejího domu.

"Psal mi SMS, že mě vidí. Popisoval mi dokonce, co právě dělám a co mám přesně na sobě. Chtěl vidět Chanel. Svolila jsem, ale ke schůzkám mohlo docházet jen na veřejných místech, jako byly restaurace. K sobě do domu jsem ho nikdy nepustila."

"Někým je považován za hrdinu. Byl to ale jen vrah a násilník, který si ještě ke všemu svou zlost a agresi vybíjel na ženách. Já vím, o čem mluvím. Znásilnil mě," uzavírá svůj hrůzný životní příběh Sam.

(zdroj: Newsoftheworld.co.uk)

levanoha ( 25. července 2010 18:42 )

kterou,jako KAZDOU JINOU zpravu prevzal v britskeho bulvarniho platku The Sun! s cimkoliv tento britsky tabloid prijde,tak druhy den se to objevi prelozene a strankach blesku. otazka zni; umi take Vasi reporteri neco jineho ,nez kopirovat clanky ze svetovych bulvarnich platku, nebo starani se tyden o to ,jestli pozval Stepanek Berdycha na svatbu??? Vy jste tam particka teda...

frikulinka ( 25. července 2010 17:42 )

Prostě blbost, pokud člověk ztratil jakýkoliv pud sebezáchovy zemře..je to prostě výběr druhu...na druhou stranu je nutné jedince, který se takto chová vyloučit ze svého společenství...trest doživotní izolace nebo trest smrti ( lepší, leč zakázaná varianta) bym měl být alespoň zdvyženým ukazováčkem

587587 ( 25. července 2010 16:35 )

co ji vedlo k tomu mít dítě s primitivem na první pohled ?

Zobrazit celou diskusi