Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Devítiletý chlapec omylem zastřelil dvouletého bratra

Ilustračné foto
Ilustračné foto  (Autor: Archív)
Autor: ama - 
11. července 2010
11:16

Devítiletý chlapec z Los Angeles v USA omylem vystřelil na svého dvouletého bratra. Ten střelným zraněním podlehl, informovala o tom americká televizní stanice CNN.

Podle informací policie z Los Angeles našel devítiletý chlapec střelnou zbraň v domě. Když si jí prohlížel, omylem zmáčkl spoušť. Bohužel byl poblíž chlapcům dvouletý bratr, kterého kulka ze zbraně zasáhla, uvádí to agentura meiafax.cz.

Podle slov Tima Walterse z místní policie kulka zasáhla mladšího chlapce do hlavy. Záchranka jej převezla do nemocnice, život mu však lékaři zachránit nedokázali.

Podle agentury mediafax kriminálka vyslechla členy rodiny a došla k závěru, že zbraň vystřelila, když si s ní hrálo devítileté dítě,“ uvedla policie v oficiálním prohlášení. Žádné trestní stíhání staršího chlapce ani jeho rodiče nečeká, vyšetřovatelé případ uzavřeli jako nešťastnou náhodu.


proc ( 12. července 2010 12:58 )

Tak, jako jsme byli kdysi východním směrem nuceni uvažovat, máme se nyní možné setkávat s realitou západní velmoci. Všechno je americké - stačí otevřít televiz, ale realita Ameriky a lidí v ní je naprosto jiná. Děti mají zbraně naprosto přístupné, doma ve skříni a pokud hrají hry, kdy zastřelený hráč obživne, divte se zmagořilé výchově amerických dětček. Ano, tohle je skutečná Amerika, není to země zaslíbená, jak jsem se bohužel domníval i já.

sarik.7 ( 12. července 2010 10:23 )

nesouhlasím s tim omylem,přece dítě v 9 letech ví co to je dneska už vědí i v 6 jak brát drogy apod.a do hlavy mi to nepřijde už vůbec omylem známe děti který nemaj rádi mladší sourozence protože jsou oblíbenější,myslim že jde spíš o vraždu,neříkejte mi že děti nepoznají pistoli když mají vodní pistolky a pistolky v dětství moc dobře ví co to je

Zobrazit celou diskusi