Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Dědička Samsungu vezla 225 kilo drog

Lisette drogy převážela ve 13 kufrech
Lisette drogy převážela ve 13 kufrech  (Autor: ĆTK)
Autor: ČTK, shp - 
18. června 2010
00:00

Policie zadržela v ohijském Columbusu Lisette Lee (28), dědičku elektronického gigantu Samsung. Američanka v soukromém letadle spolu se třemi osobními strážci převážela z Kalifornie do Ohia třináct kufrů napěchovaných 225 kilogramy marihuany!

Policisté také zabavili další marihuanu a kokain, které měla u sebe v kabelce. O převozu kontrabandu se dověděli na základě anonymního tipu. Lee byla obviněna z držení drog za účelem jejich prodeje a hrozí jí tak až 40 let vězení a pokuta 42 milionů korun.

Za převoz kufrů odměna 1,3 milionů

Dědička řekla vyšetřovatelům, že letěla za svým přítelem. Prý ji požádal, aby mu přivezla kufry s vybavením pro koňskou farmu, a nabídl jí za to 1,3 milionu Kč. Podobnou službu už pro něj dělala počtvrté.

Na odvoz třinácti kufrů plných drog byla na letišti přistavena tři vozidla. I přesto, že všechna zahraniční média psala o Lisette Lee jako o dědičce Samsungu, společnost včera vydala prohlášení, v němž tvrdí, že Lisette není ani dědička Samsung Electronics, ani členka rodiny Leeových společnosti Samsung.

587587 ( 18. června 2010 07:54 )

a blbá jak tágo ...

Zobrazit celou diskusi