Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Žena porodila dítě do latríny

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: SITA)
Autor: ama - 
28. března 2010
10:22

Dvacetiletá Linda své dítě v obci Vyškovce nad Ipľom na jihozápadě Slovenska porodila přímo do latríny, uvedl to server novinky.cz.

Mladá Slovenka přivedla na svět své dítě přímo do latríny, po porodu se vrátila zpět do postele a nikomu nic neřekla. „Ráno jsme mysleli, že některé z dětí hodilo do latríny panenku. Až potom jsme zjistili, že je to dítě, vytáhli jsme ho a zavolali záchranku,“ uvedla v televizi Markíza příbuzná matky Magdaléna Kovácsová.

Jak uvedl server novinky. cz, latrína byla již nějakou dobu nepoužitá a prázdná.  Když příbuzní malou holčičku našli, údajně prý ještě dýchala. Přivolaný lékař se pokoušel o resuscitaci, ale bohužel neúspěšně.

Mladá žena porodila předčasně ve 33.týdnu těhotenství. Na lékařské prohlídky Linda nechodila. Celým případem se zabývá policie. Ženě hrozí sedm až dvanáct let vězení.

djaba ( 29. března 2010 07:16 )

Všichni jste chytrý jak Horákyně , ale nelze porovnávat neporovnatelné a soudit nesouditelné .V takových osadách jsou lidé na nejnižší úrovni , na okraji okraje společnosti a základní znalosti a návyky minimální , zdravotní , sociální osvěta chybí.I když má někdo pár tříd základní školy , stejně se s bídou podepíše a práci nenajde .Možná bychom se divili, co všechno se tam děje a tento případ je jeden z mála , který se dostal ven.

alessa1 ( 28. března 2010 19:19 )

za smrt, nic jinýho si tahle zrůda nezaslouží! Tady chybí jako sůl trest smrti a může se mnou nesouhlasit celá republika, je mi to jedno. To je za poslední měsíc už několikátý případ, kdy se taková ku-nda zbaví nebohého bezbranného miminka jak nějakýho odpadu a s největší pravděpodobností to uhraje na psychiku. Nepopírám, že laktační psychóza neexistuje, ale ta se objevuje až po porodu, ne v průběhu těhotenství. Taková pi-ča už musí celou dobu před porodem osnovat tuhle sviňárnu, když jde rodit na wc nebo to tají před okolím a pak porodí někde v lese nebo kde a miminko hodí do popelnice jako nechtěný odpad. Normální ženská chodí k doktorovi a když to na ni přijde, jede porodit do nemocnice a ne do kadibudky A vůbec mě nezajímá, jestli to měla doma takový nebo makový, pokud je to dospělá svéprávná osoba, tak je za svůj čin plně zodpovědná! Jedinej, kdo se nemůže nijak bránit a zaslouží si lítost, je to nebohý miminko

palko1961 ( 28. března 2010 15:36 )

hrozne, co se to deje v te Evropske Unii. Ani Lisabonska smlouva na takove jednani nema recept.

spanki ( 28. března 2010 13:26 )

to nie je rasizmus, pre mňa za mňa nech sú aj fialoví! Vyrastieš z tej naivity, keď ti niečo ukradnú alebo im dajú byt, v ktorom si mohol/mohla bývať TY, ktorý za mesiac rozbijú. Sú to špinavé potkany (zas nie všetci, poznám iba pár výnimiek) a nech si ich v Bruseli zoberú všetkých, keď im vadí to, že ľudia si stavajú proti ich nájazdom na úrodu betónové ploty. Celý tento systém "demokracie" je hnilý

hana5555 ( 28. března 2010 13:19 )

Tak to je síla,že si nikdo nevšiml že je těhotná?A je zajímavé že nemá žádný problém.Jsou lidi kteří by chtěli a nemohou je mít,ale jak tady píše ten marvi tak sním nesouhlasím.Nám taky nikdo nepomáhá a nezáleží na barvy pleti.Je to hrozné co se tet děje v tomto státě.Za všechno toto bych dávala trest smrti,smrt za smrt oni by si to možná uvědomily.

Zobrazit celou diskusi