Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Matka nechala dceru (†7) zemřít hlady!

Matka nechala svou sedmiletou dceru vyhladovět. Otřesný případ se stal v Birminghamu ve Velké Británii.
Matka nechala svou sedmiletou dceru vyhladovět. Otřesný případ se stal v Birminghamu ve Velké Británii.  (Autor: repro foto dailymail.co.uk)
Autor: INT, gam - 
26. února 2010
13:18

I takové hyeny existují. Ani spojení krkavčí matka se nedá použít pro případ, který se stal ve Velké Británii. Matka nechala svou sedmiletou dceru Khyru Ishag vyhladovět k smrti.

Matka se k tomuto hrůznému činu sama přiznala. Angela Gordon (31) a její přítel Junaid Abuhamza (30) čtyři týdny nechali nevinnou dívku bez jídla. Celý Birmingham je na nohou, něco takového tady místní lidé dlouho nepamatují.

Sedmiletá Khyra zemřela dne 17. května 2008 poté, co byla převezena do nemocnice z domova ve vyhublém stavu. V nemocnici dívenka následně zemřela na infekci. Její zesláblý organismus nevydržel bojovat.

Oba obžalovaní, matka i její přítel, vraždu u soudu popírali, ale k vyhladovění malé Khyry se přiznali. Porota i přesto navrhla matku soudit za vraždu.
V případě Junaida Abuhamza porota ještě nedospěla k rozhodnutí, v průběhu soudního procesu se totiž objevila lékařská zpráva o jeho špatném duševním zdraví.

Minulý týden Abuhamza řekl porotcům u soudu, že svého činu velmi lituje a obviňuje sám sebe ze selhání. On sám byl svým otcem v dětství týraný. Toho však na spoluzavinění smrti malé Khyry nijak neomlouvá. Celá kauza byla prozatím odročena na příští středu.

sona1 ( 27. února 2010 18:20 )

te divenky mi je moc lito........hruza.

sona1 ( 27. února 2010 18:16 )

no u nas v cz to neni o moc lepsi.

anelam ( 27. února 2010 12:23 )

Třeba aby jsme tak nesledovali co se děje v ČR

9030 ( 26. února 2010 18:00 )

přečti si diskusi k článku,, Islám donutil ženu vypít louh " nebo tak nějak, to si teprve šmákneš.

gita.gita ( 26. února 2010 14:27 )

Jestli je to tak jak vypada na obalce s tim habitem z arabie,tak se ani nedivim tam jsou hrabnuty normalne,ty by meli mi zakaz vylejzat ze sveho statu - myslim ty araby - ja kdyz vidim na netu to jejich alah abgar a pak cloveku usekli hlavu,tak se divim jak vubec tohle muze existovat,jaktoze tady se vrazdu sedi v kriminale a u nich je to normalni,nebo taky jsem videla na netu indiani jak rozrezali cloveka a nechali ho sezrat supama,pak sebrali kostru a nasekali si to do ohne- no je tohle normalni - tak si myslim,ze lepsi je to nevidet,kdyz z te zeme nejsme- clovek z toho snadno chytne depku ,kdyz slysi z medii same hnusne a negativni situace

Zobrazit celou diskusi