Pátek 3. května 2024
Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav
Oblačno, déšť 19°C

Krásná Anikó (†20): Volala jméno svého vraha!

David B. (23) byl obviněn z vraždy své přítelkyně, dvacetileté Anikó
David B. (23) byl obviněn z vraždy své přítelkyně, dvacetileté Anikó  (Autor: PZ SR)
Autor: jos, Nový Čas - 
9. ledna 2010
14:33

Anikó (†20), kterou podle všeho zavraždil její přítel David B. (23), stihla ještě před smrtí zavolat rodičům. Její poslední slova? Podle slovenského Nového času stihla do telefonu ještě říct jméno svého vraha!

Podle policie David B. (z bratislavské Petržalky) ubodal Anikó devatenácti ranami do zad a krku. Když se na Anikó dobýval, volala své rodiče. Kdyby volala rovnou policii, mohla možná žít. Její poslední slova do telefonu? Podle informací Nového času stihla ještě sdělit jméno svého vraha!

David pracoval jako strážník ve firmě montující plast v obci Štvrtek na Ostrove. Podle policie má už za sebou vícero trestných činů. Muži zákona ho dopadli 6 hodin po vraždě.

"O motivu vraždy zatím nechceme spekulovat," řekl bratislavský policejní ředitel Pavel Brath. Připustil ale, že obviněný svou oběť dobře znal.

Místo činu Místo činu | PZ SR

VÍCE O BRUTÁLNÍ VRAŽDĚ ČTĚTE ZDE!

krojc ( 17. listopadu 2010 12:22 )

je opravdu cizí jazyk, aspoň pro autora tohoto článku. Strážník ve firmě není strážník, ale hlídač . A vůbec, přebírání cizojazyčných článků se tady vyznačuje naprosto defektní úrovní překladů viz výše (pars pro toto)!

adelinda ( 11. ledna 2010 12:19 )

Chudák holčina, vůbec se nedivím, byla v šíleném stresu. A kdo takovou holčinu nejdřív napadne, kdo jí celý život nejvíc pomáhal a byl nablízku? Rodiče. Proto zavolala jim. Doufám, že ten hnusný vrah bude po zásluze odměněn. Chudinka holčina, určitě věděla, proč se s ním rozešla.Ten darebák není člověk

Uživatel_5654525 ( 10. ledna 2010 09:30 )

To je teda názor!Říci že kdo je hezký,je i možná trochu blbý,svědčí o výši koeficientu IQ pisatele.Asi navíc nikdy se nedostal do stresu a hrůzy z obav o život,kdy člověk když jde o vteřiny, může jednat iracionálně.Nevím jak pisatel je hezký,ale dost mu toho slušně řečeno chybí...

janco1 ( 9. ledna 2010 18:40 )

Asi preto, že kto je pekný, je asi trochu aj blbý. Viď rozprávka Mrazík, resp. tzv.niektoré Miss a iné Celebrity. Pokiaľ ma niekto napadne, veď nezavolám rodičom , ktorí sú niekoľko desiatok km odo mňa , ale hádam na políciu a nechám pustený tel./MT/.

cert ( 9. ledna 2010 17:08 )

Záhadou ovšem zůstává, proč taková hezká holka vůbec ztrácela čas s takovou tupou vepřovou hlavou...

Zobrazit celou diskusi