Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nový svědek v případu vraždy Anikó (†20): Obžalovaný se mu přiznal!

Autor: Čas.sk, jaj - 
17. listopadu 2010
10:50

Případ vraždy dvacetileté krásky ze Slovenska Anikó se táhne již téměř rok. Byla ubodána 6. ledna 2010, v krvi ji našel domácí. Před soudem stojí její bývalý přítel Dávid Bodó (23), který však vinu odmítá. Objevil se ale nový svědek tvrdící, že se mu obžalovaný ke všemu v cele přiznal.

Nový svědek Vladimír (19) seděl v červnu s obžalovaným v bratislavské cele. Ve vězení spolu strávili tři týdny. Vladimír je sice obžalovaný z vydírání a podvodů, ale před soudem svědčí dobrovolně a za výpověď prý nic nechce.

Svědek tvrdí, že Dávid mu v cele pověděl všechny podrobnosti násilností, kterých se dopustil na Anikó. Taktéž má údajně kontakty na podsvětí, Vladimírovi měl nabízet zaplacení právníka, který ho z jeho problémů dostane.

Co vypověděl svědek

"Vyprávěl mi, že se oblékl do černého a vnikl do domu. Poté kopal do dveří bytu Anikó. Ta mu nejdříve nechtěla otevřít, ale pak povolila. Ihned se na ní vrhl a vrazil jí nůž do krku, bodal jí i na zemi. S sebou si vzal šaty na převlečení, původní oblečení spálil v lese v Lamači a zbavil se i zbraně." Nutno podotknout, že vražedná zbraň se nikdy nenašla.

Bodóův advokát Peter Algarev výpověď zpochybnil a označil ji za nevěrohodnou. Obžalovaný při výpovědi nebyl, ale údajně, když si zprávu četl, zvedal obočí a dokonce se místy i smál! Soud bude pokračovat až v lednu.

e.44 ( 18. listopadu 2010 09:44 )

To můžeš mít pravdu, ale viděl jsi jeho fotky před tím, než byl ve vězení?

carodejnice398leta ( 17. listopadu 2010 23:30 )

letajici_svec2 ( 17. listopadu 2010 17:47 )

mas pravdu, ten jeji byvaly to je taky pekny ksicht..a co se tyka te holciny..tak o mrtvych jen v dobrem...

husqarnowicz ( 17. listopadu 2010 17:43 )

Svědectví spoluvězně NEMUŽE mít valnou vypovídací hodnotu. Nenormální prostředí,a tím vězeňské prostředí bezpochyby je, plodí nenormální reakce,myšlenky i činy. A pokud obviněný někomu připadá už od pohledu jako rozený grázl, tak myslím,že když necháte několik lidí ostříhat dohola a vystavit na nějakou dobu vězeňskému prostředí a režimu, jako rozený grázl bude vypadat po čase každý druhý z nich.

Shelby16 ( 17. listopadu 2010 17:22 )

Holky, hodného krásného kluka odmítnete ! ale s drzým howadem jdete do postele - tak si potom za všechny maléry můžete samy !!! !!! !!!

Zobrazit celou diskusi