Vydala album, kde jeho hity prý »zmrvil« Jiří Škorpík. Dal jim nový háv bez Davidova souhlasu. „Jsem z toho opravdu moc špatný,“ řekl Blesku David s tím, že s Monikou nadobro skončil. „S ní už nikdy,“ je pevně rozhodnut. David Moničino tvrzení, že jí nemá do desky co mluvit, bere za velký nevděk své sestřenice. A není divu, on zpěvačku Absolonovou »udělal«. Dal jí hlavní role v muzikálech Kleopatra, Tři mušketýři, Mona Lisa. Jeho fi rma Absolonovou zaměstnala i v muzikálech Angelika nebo Dracula.

„Že to muzikálové album zkazili, jsem řekl osobně Monice i Škorpíkovi. Nakonec mě ani Monika nepozvala na svůj historicky první samostatný koncert do Divadla Hybernia. Po 15 letech spolupráce mě to hodně mrzí,“ snaží se být ještě mírný David, který pro Moniku znamenal zdroj peněz.

Nedal jí roli v novém muzikálu

Hitmaker se rozhodl, že ve svém novém muzikálu Kat Mydlář už Monice roli nedá. „To muzikálové CD jsem jí chtěl vyprodukovat já a s velkým symfonikem. Tehdy odmítla,“ říká ještě David. Navíc by ho ani ve snu nenapadlo, že Monika nechá jeho písničky bez souhlasu předělat Škorpíkem. Davidovi tak sestřenice odpadla úplně od srdce a stala se pro něho vzduchem.

Proto jí také odmítl dát roli ve svém novém muzikálu Kat Mydlář, který má v Divadle Broadway premiéru 24. února. „Chtěl jí dát hlavní roli Dorotky. Naštval se ale a Dorotku teď bude hrát Marta Jandová s jednou slovenskou zpěvačkou, kterou si sám Michal vybral,“ potvrdil producent Oldřich Lichtenberg. Vyjádření Absolonové se Blesku získat nepodařilo. Po celý den nezvedala telefony.

Fotogalerie
4 fotografie