Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Žena střelce se zabarikádovala: Do bytu vtrhla zásahovka a odvedla ji do sanitky!

Autor: simao, raj - 
25. února 2015
05:00

Uherský Brod si prožil noční můru za bílého dne. Zdeněk K. se totiž vydal se zbraněmi do restaurace Družba a povraždil 8 lidí. Jeho manželka Jarmila se pak zabarikádovala u nich v bytě. A do akce musela zásahovka. Vrahovu ženu nakonec z bytu vyvedla. Rovnou do sanitky...

Lidé z jejich okolí se jich prý obávali. „Doma totiž prý měli zbraně a žena navíc z okna řvala, že všechny zabije,“ řekla iDNES.cz jedna z obyvatelek sídliště v Uherském Brodě. Podle jiných zvěstí byli s manžely problémy již dříve a policie tam musela několikrát zasahovat kvůli nepokojům. Zdeněk K. byl podle sousedů podivín, jeho žena pak měla brát léky, ale občas zapomněla a dala si raději pivo... „Potom řve na ulici a plive na lidi, které také udává,“ řekl jeden z místních.

Nakonec se však naplnily ty nejhorší obavy z nepříjemných sousedů. Zdeněk K. vtrhl v době vydávání obědů do restaurace Družba a povraždil osm lidí! Sám pak obrátil zbraň proti sobě.

Jeho manželka se následně zavřela v jejich bytě. A policistům vzkázala, že neotevře, dokud se její muž nevrátí, uvedly Novinky.cz. Na místo tak vyrazila zásahovka. Kolem 23:00 bylo již vše připraveno na bleskový zásah. Do ulice byla pro jistotu přistavena sanitka, energetici vypnuli proud. Zásahovka měla k dispozici žebřík, ale i motorovku! Do domu vpadli zezadu, manželku údajného vraha z restaurace pak vyvedli předním vchodem. A odvedli ji rovnou do připravené sanitky. Odpor žena nekladla. Naopak ji museli podepírat.

Video Zásahovka vrazila do domu, kde se ukrývala manželka vraha! - Etienne Bláha, Jan Jedlička
Video se připravuje ...

Zdeněk K. přitom bydlel asi kilometr od místa tragédie. Sousedé však o něm i o jeho manželce mluví jako o nervově labilních lidech. Pachatel byl asi deset let nezaměstnaný, dříve pracoval jako elektrikář. Snažil se starat o svou manželku. Jeho otec pravděpodobně pracoval ve zbrojovce, takže střelec měl vztah ke zbraním po celý život. Útočník byl podle svědků zvláštní. „Choval se jako psychopat, mnohdy nabádal ženu, aby se chovala nepříčetně a řádila na ulici. Vyhýbali jsme se jim obloukem. Já jsem s ním dřív dělal a vždycky to byl uzavřený člověk, ale dřív se s ním dalo vyjít,“ řekl jeden ze sousedů.

agent ( 25. února 2015 20:52 )

..bože, ty jsi vůl

agent ( 25. února 2015 20:50 )

moiaza ( 25. února 2015 10:03 )

Všechno je pouhý obraz doby, ve které žijeme. Doby,do které nás nasměroval Havel s Klausem. Od r. 1989 nastála totální devastace hodnot člověka. Převládá honba za penězi, korupce, násílí,vlastní děti se stály přítěží.Pokud je už máme, děláme z nich de.bi.ly. Jejich svět jsou počítače, tablety,a všechny výmoženosti nové doby. Neumí pomalu slovně komunikovat, sedí u počítače několik hodin denně a všude jsou obklpopeny násilím. V počítačích střílečky, v televizi akční Americké filmy. Táto společnost je morálně totálně zdevastovaná. Denně přihlížíme zlodějnám, korupci, násilí a nikoho nezajímá že to hlavní nikdo neřeší. Zaměstnanost! Proto vznikají podobní lidé, jako vrah z Uherského Brodu. Stále si nechceme tuto skutečnost přiznat. Jeji plody však vidíme dnes a denně na televizních obrazovkách a médiich. A né, že né!

stejne ( 25. února 2015 09:48 )

Nebo ty, jevíš znáčné příznaky debility a chlastáš určitě taky.

stejne ( 25. února 2015 09:47 )

vvogh.t: ty jsi jejich dcera?

Zobrazit celou diskusi