Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Podvedený Menzel: Chystá rozvod?

Autor: Michaela Remešová - 
23. července 2008
05:00

Nevěra manželky oscarového režiséra Jiřího Menzela (70) už zřejmě nese své hořké plody. Reportérům Blesku se nyní podařilo zachytit okamžik, kdy Menzel vychází z domu, kde sídlí advokátní kancelář i ordinace psychologie, psychiatrie a sexuologie...

Menzel se na veřejnosti zastává své ženy Olgy (30) jako pravý gentleman, v jeho domácnosti se však patrně schyluje k ráznému řešení!



Ještě v pondělí označil Jiří Menzel fotografie, které jsou jasným důkazem intimního vztahu jeho těhotné ženy Olgy s režisérem Jaroslavem Brabcem (54), za fotomontáž. O pár hodin později však vyhledal odborníky.

Navšívil dům s advokátní kanceláří Navšívil dům s advokátní kanceláří | David Malík, Zbyněk Pecák



Že by nevěru své ženy chtěl řešit rozvodem?

"Ne, toto opravdu nemá nic s Olgou společného," snažila se Blesk přesvědčit Míla Řádová, letitá Menzelova osobní asistentka. Podle informací Blesku Menzel ale kvůli snímkům, které Olgu s Brabcem zachytily 'při činu', okamžitě přerušil pracovní pobyt v Třeboni a vrátil se za ženou do Prahy.

"Měli spolu velmi vážný rozhovor, při kterém padla i dohoda, jak celou věc na veřejnosti řešit," řekl nám Menzelův velmi blízký přítel. Ve zmíněním domě v centru Prahy je ovšem i ordinace psychologie, psychiatrie a sexuologie včetně psychoterapeutického zařízení.

"Menzel sice odmítá teorii, že by nebyl schopen přivést svoji ženu do jiného stavu, ale pochybnosti má," pokračoval zdroj Blesku. Aktéři milostného trojúhelníku, Menzelová, Menzel i Brabec, se obrnili mlčením a celý včerejší den nebrali telefon.

K případu nevěry režisérovy ženy jsme už také publikovali:

Menzel: Manželka mu nasadila parohy!

Menzel: "To musí být fotomontáž"