Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Poznáte je? Zbabělí holohlavci zbili spícího muže

Autor: zun - 
26. ledna 2012
17:05

K útoku na nicnetušícího muže došlo v pondělí 23. ledna před devátou hodinou večerní. Mladíci napadli spícího cestujícího v tramvaji č. 24 mezi stanicemi Kobylisy a Okrouhlická. Policie po obou mužích pátrá.

Podle kamerového záznamů nastoupili oba výtržnicí v doprovodu dalších čtyř mužů a jedné ženy do stanice metra Letňany. Při přestupu na tramvaj se skupina rozdělila. Do tramvaje č. 24 již nastoupili společně se ženou pouze dva zmínění útočníci.

Když muži vstoupili do tramvaje, nasadili si kapuce a jeden z nich si zakryl zbytek obličeje rolákem. Následně útočníci přistoupili ke spícímu cestujícímu a začali ho bít do hlavy. Celý útok trval jen krátkou chvíli, muži pak z tramvaje vystoupili a vyrazili zpět, směrem ke stanici Kobylisy.

K napadení se vyjádřila mluvčí policie Jana Rösslerová :Útok trval jen několik desítek vteřin až do příjezdu tramvaje do zastávky Okrouhlická, poté útočníci utekli zpět ke stanici metra Kobylisy,"

Útočníkům hrozí uvěznění až na dva roky. Výše trestu se však může změnit v závislosti na stavu napadeného.

Policie pátrá po obou mužích i ženě, která se útoku účastnila. Pokud máte o inkriminovaných osobách jakékoliv informace, obraťte se na linku 158 nebo na jakoukoliv policejní stanici v České republice.

ylatouf ( 27. ledna 2012 07:20 )

No a co když je chytí tak je zase pustí dle blbého platného trestního řádu vlastně nic neudělali jen trocha zábavy.Jo kdyby až je chytí z nich stáhli veřejně za živa kůži, tak by si každý magor rozmyslel někoho napadnout.

sadia ( 26. ledna 2012 23:33 )

Jsou to zamindrákovaní chudáci.Tohle bezdůvodné napadání by se mělo trestat vyššími tresty.

cert ( 26. ledna 2012 22:16 )

Kdo rád zvedá pravici, ten má hov.no v palici!

hofihofi ( 26. ledna 2012 22:15 )

To na tebe herpes sedi jak ulite, vid?

abvydavatelstvi ( 26. ledna 2012 21:51 )

 Tihle vygumovani machri jsou silni jenom ve skupinkach, jakmile zustanou sami, jsou z nich zbabelci. Asi pred rokem jsem na Ziskove videla skupinu ciganu jak vzala do parady holohlaveho namachrovaneho chlapika - neubranil se a cely se pocural .... bylo to velke ponizeni. Nechapu proc si lide vzajemne ublizuji a sikanuji se.

Zobrazit celou diskusi