Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Vlčí matce její děti nechybí

Alternativní způsob života se může někdy vymknout z rukou
Alternativní způsob života se může někdy vymknout z rukou  (Autor: Foto Blesk)
Autor: INT, zunk - 
11. prosince 2011
10:27

Manželce psychopatického manipulátora se po jejím muži stýská. Těší se, že budou na Vánoce spolu. A děti? Těm je podle ní lépe u strýce.

Děti Martin (3) a Hostivít (2), u nichž byl diagnostikován syndom týraného a zanedbávaného dítěte, jí nijak zvlášť nechybí. Nejvíce starostí má o to, aby byla pohromadě s manželem. Ten své "řemeslo" léčitele reiki už provozuje i ve vazební věznici. Hana K. pro zpravodajský server iDnes.cz prozradila, že spoluvězňům "umí ulevit a oni ho za to chválí".

Žena před setkáním s jejím současným mužem žila běžným životem. Její manžel je však podle expertů psychopatický manipulátor, cítí se být vyvoleným a považuje se za kněze. Je tedy praděpodobné, že Hanu změnil právě jeho psychický nátlak.

Lidé z okolí, kteří byli s manželi ve spojení tvrdí, že Martin K. (36) jí vymyl mozek. Žena se proti tomu však ohrazuje: "Není to pravda. To naopak manžel si stěžoval, že jsem panovačná a moc přísná. Třeba když jsem chtěla, aby byl v rodině určitý řád a abychom jedli ve stanovený čas. Vadilo mu, že jsem málo bezprostřední," tvrdí.

Martin a Hostivít, kteří do nedávna neviděli okolní svět, byli rodičům odebráni. Nejrpve byli umístěni v Thomayerově nemocnici a nyní žijí u svého strýce Karla (40). Jejich babička se stará o nejstarší z dětí, dnes třináctiletou Lenku. Tu rodiče odložili, když jí byly čtyři roky.

loslos3 ( 12. prosince 2011 16:00 )

Pane bože kdy už přestanou psát tu blbost o vlcích co stím mají společného.

gogo ( 11. prosince 2011 20:23 )

oprava : se sousedními buňkami ...

gogo ( 11. prosince 2011 20:21 )

Zvíře má inteligenci, kterou někteří lidé ani nemají. Každý vyšší obratlovec je schopen abstraktního vnímání... I každá buňka v našem těle (a máme jich okolo 60ti bilionů) má svoji inteligenci. Dokáže komunikovat se soudními buňkami, domlouvat se s CNS, či se i sama rozhodovat dle danné situace...

01380138 ( 11. prosince 2011 16:45 )

Nechápu proč vlčí když je nechce tak ať nechce.Jiné je budou mít rádi a děti jsou ještě malé tak co.

anna1234 ( 11. prosince 2011 15:26 )

..konečně normální názor bez nadávek..

Zobrazit celou diskusi