Pátek 10. května 2024
Svátek slaví Blažena, zítra Svatava
Polojasno 19°C

Karel Březina: Na jeho čachry si posvítila policie

Autor: ČTK, zuf - 
10. října 2011
12:58

Policisté chtějí postavit před soud náměstka pražského primátora Karla Březinu (ČSSD). Podle nich zkresloval údaje o stavu hospodaření a  jmění tím, že působil ve zkrachovalých firmách a následně v dozorčí radě jiné společnosti, což zákon nepovoluje.

Karel Březina působil ve statutárních orgánech zkrachovalých společností Porcela Plus a Concordia, kde zastupoval věřitele, a následně v dozorčí radě Žižkov Station Development.

Podle obchodního zákoníku ale člověk, který byl členem některého ze statutárních orgánů zkrachovalé společnosti, nesmí být ještě tři roky poté v představenstvech nebo dozorčích radách jiných firem.

"Do doby, než se celý případ uzavře, jej nebudu komentovat," řekl ČTK Březina. V případě pravomocného odsouzení mu hrozí dvouletý trest vězení nebo zákaz činnosti.

gevi ( 11. října 2011 20:16 )

Každý chytrý člověk to prokoukne na první pohled. Ona ho tam přece ODS nasadila, jak my odborníci říkáme - infiltrovala. Jeho úkolem je poškodit jméno ČSSD.

gevi ( 11. října 2011 20:09 )

Gogo, tohle je pravicová propaganda. Pravice závidí, že ČSSD má tak šikovného mladého politika a tak mu nasazuje psí hlavu. Uvidíte, že z toho vyjde jako nevinný. Ono je potřeba odvrátit pozornost lidí od toho, že ODS za 22 let své vlády tuto zemičku dočista rozkradla.

gogo ( 10. října 2011 21:28 )

Karel Březina: Na jeho čachry že si prý posvítila policie ??? A to se máme smíchy potrhat ??

qqqq ( 10. října 2011 16:13 )

Zbytečné pozérství Policie . Výsledek je předem známý . Je to usnesení " Věc odkládám" . Chvíli budou policajti vypadat že jim jde náplň své práce . Zabijí čas , zloději budou pobíhat po Česku dál a bude jich víc a víc .

rudyptak48 ( 10. října 2011 13:41 )

Blesku, už jsem znechucen z těch článků o zlodějích. Zdá se, že každý úředník státní správy, nebo politik je zloděj. Nemohli by jste zveřejnit článek, alespoň o jednom pocivém úředníkovi, nebo politikovi? Jinak pochybuji, že se to někdy zlepší. Proč neuvedete i kladné příklady? Nebo je nemůžete najít?

Zobrazit celou diskusi