Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Doktor Barták toužil i po redaktorce Blesku

Autor: Tereza Hořínková - 
29. srpna 2011
05:00

Všechno to začalo 12. srpna, kdy na veřejnosti promluvila drobná blondýnka Lucie. Přišla s šokujícím příběhem, že jako asistentka lékaře Jaroslava Bartáka od něj na služební cestě na Filipínách zažila brutální sexuální násilí. Do té doby jsem vůbec netušila, že nějaký Barták existuje. A už vůbec mne nenapadlo, jaký »vztah« za 14 dní budeme mít...

Po pátém zazvonění se ve sluchátku ozvalo: „Tady prezident Polikliniky Modřany Jaroslav Barták.“ Na mou otázku, zda se chce přes Blesk vyjádřit k obvinění slečny Lucie, suše odpověděl: „Nechci o ničem mluvit, ta paní lže.“ A položil telefon.

Uběhl přesně týden, ve kterém se ozvaly další Bartákovy oběti, a já skoro zapomněla, že jsem si telefon na něj uložila. Když začal zvonit a na displeji se objevilo jeho jméno, čekala jsem, co přijde. „Tam je redaktorka Blesku? Tady Barták. Chci vám všechno říct. Všechno. Dáte mi prostor? Blesk mám totiž nejraději ze všech novin.“ Nestačila jsem se divit, když po 40minutovém hovoru zavěsil.

Každodenní hovory a esemeskování se stupňovaly. „Už jste mi poslala svoji fotografii? Chci vidět, jak vypadáte.“ Vše vyvrcholilo v pátek, kdy se ozval už poněkolikáté z dovolené: „Terezo, nechcete sem přiletět na interview s námi? Letadlo letí v pět ráno z Prahy. Ozvěte se mi. JSTE ÚŽASNÁ a možná byste mohla pracovat u mě jako osobní asistentka. Dnes se známe 14 dní. Jaroslav.“ To už jsem vůbec nevěděla, co si o tom myslet.

Poslední zpráva dorazila v 7:30 v sobotu ráno: „Manželka si nepřeje nakonec, abyste přijela. Je mi to moc líto, neboť bychom měli zajímavé zážitky.“ Slíbil také poslat fotky z dovolené a z pláže. Jenže… Pár hodin poté ho zatkla policie na letišti, když se vrátil do Prahy! Jak to tedy o den dřív myslel s tím, že za ním mám přiletět? A co všechno z jeho vyprávění ještě byla lež?

zlymikes ( 31. srpna 2011 06:32 )

ps.kdo nevěří,ať se podívá na 24,právě tam straší

zlymikes ( 31. srpna 2011 05:49 )

Už jsem se lekl,že zatoužil po moderátorce Čt 24 Jolce Krásné.To bych si myslel,že je zvrhlík.

jarka ( 29. srpna 2011 14:23 )

Bohužel se obávám, že máte pravdu! Tak to u nás dopadne většinou se všemi prachatými, ať jsou jakkoliv nechutní! Myslím ale, že mu humor konečně došel, o n si myslel, jaký je macho a že nic nenormálního nedělá, snad byl na sebe i pyšný, hulvát jeden!

rudyptak48 ( 29. srpna 2011 14:19 )

Téhle volbě prezidenta Polikliniky Modřany, Jaroslava Bartáka, tleskám. Za to, že nás krmí nechutnými články, mohla by paní redaktorka ochutnat sex s tímto nateklým vepřem, i když zde nechci propagovat zoofilii. Jako odměnu za perverzní články v Blesku, by si to zasloužila. Měla mu doporučit svou generální ředitelku Šmüclerovou. Ta by vylepšila jeho gynekologickou praxi.

gogo ( 29. srpna 2011 12:39 )

Ano, máte naprostou pravdu...

Zobrazit celou diskusi