Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Barták při výslechu zkolaboval!

Autor: evak - 
28. srpna 2011
13:19

Doktor Jaroslav Barták zadržený v sobotu kvůli podezření z týrání svých asistentek nezvládl výslech a zkolaboval. Nyní je podle informací policie v nemocnici pod dohledem kriminalistů.

V sobotu se Jaroslav Barták vrátil z dovolené v Turecku a hned na Ruzyni ho čekalo nemilé překvapení. Policie ho okamžitě zatkla a v poutech odvezla na ředitelství Policie ČR. Po pár hodinách absolvoval lékařskou prohlídku a vrátil se k výslechu. Při při převozu do cely předběžného zadržení se mu ale přitížilo a musel být převezen na kardiologické oddělení Nemocnice Na Bulovce, kde je pod neustálým dohledem. V nedělních Otázkách Václava Moravce to řekl policejní prezident Petr Lessy.

Lessy dále dodal, že policie státnímu zástupci v řádu několika hodin sdělí jméno vyšetřovatele, který bude kauzu řešit a bude podán i návrh na Bartákovo vzetí do vazby.

Na Bartáka doposud podalo trestní oznámení šest jeho asistentek. „Týral nás, bil a vyhrožoval,“ tvrdí všechny. K šesti obviněním navíc přibylo ještě jedno: Doktor zřejmě podával svým asistentkám drogy!

Vždy výřečnému lékaři, který se vše snažil brát s nadhledem, zmizel v sobotu úsměv z tváře. Při zatýkání se zmohl jen na obranu slovy: "Jsem nevinný."

odol ( 29. srpna 2011 05:04 )

Je to zaujímavé,ale človek,ktorý toľko ,,odovzdával,, spoločnosti a má s toho v podstate len ,,hrb,, musí takto ponižujúco trpieť.Nevďak vládne svetom a je to všade tak:Za dobrotu na žebrotu!!! Možno sa vyplnia slová znémeho vedca Koperníka:Budúce generácie ma pochopia a ocenia!!!

crakazasecrak ( 29. srpna 2011 04:28 )

boening007???

silvervoice ( 29. srpna 2011 04:21 )

Při výslechu nejčastěji zkolabují drogově závislí. Bez přísunu drogy dostanou absťák. Jeho průběh je většinou tak závažný, že ponechání v tomto stavu bez pomoci připomíná mučení a v neznámém procentu případů vede k ohrožení zdraví a života. Protože závislý doprovází absťák časti žadoněním, křikem apod., dostane se mu občas i obuškové výchovy. Policisté se také dost často tváří, že nevědí, že je zatčený závislý - vždyť oficiálně k tomu žádné informace nemají a nechají zatčeného podusit ve vlastní šťávě. Vcelku je přístup k závislým nehumánní. V pozdější, řádné vazbě už může závislý vstoupit do methadonového apod. programu nebo si dokonce (s přivřením očí dozorce) obstarat originální drogu, ale ty začátku jsou údajně velmi těžké.

marmat ( 28. srpna 2011 22:46 )

PŘEKOMBINOVAL TO VYTAHOVÁNÍ.... Jen by bylo hodně zajíma vý, ja k dlouho a jak provozoval tento LEV oficielní charitativní výlety...Jakobychom se vrhali s redaktory na sexy "zážitky" ,ale ta CHARITA se tam raději vytrácí...PROTOŽE sex ´(naštěstí) zastínil ZATÍM jeho pravé p o s l á n i ve světě !!!??? z LVÍHO KLUBU BYL VYLOUĆEN V r.2009 proč? http://www.lviklub-prahaorel.cz/cs/events/2011_08.html

wojtylak ( 28. srpna 2011 21:55 )

chuděra malej nevinnej,ženský hnusný nenasytný ho dočista uštvaly, že ani ty jeho prachy nepomohou.

Zobrazit celou diskusi