Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Opilec s 3,5 promile střílel po lidech

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Foto Blesk)
Autor: lac, Kjos - 
28. května 2011
19:27

V nebezpečí se v sobotu vpodvečer ocitli obyvatelé jirkovské Ervěnické ulice. Totálně opilý muž (38) z okna střílel vzduchovkou po lidech a do protilehlých oken. Jedna ze střel zasáhla tričko pověšené na balkoně.

Pro nebezpečného střelce si záhy přijeli policisté. „Museli použít hmaty a chvaty a odvést ho v poutech,“ řekla policejní mluvčí Ilona Novotná. Poznamenala, že muž nadýchal 3,5 promile a noc stráví v cele předběžného zadržení.

„Až vystřízliví bude obviněn z výtržnictví a nejspíš i pokusu ublížení na zdraví,“ dodala Novotná.

Jedna ze svědkyň incidentu Nedělnímu Blesku řekla, že hrozilo nebezpečí, že někoho zraní. „Střílel do dvora za barákem, kde si v tu dobu hrály děti. Je to ožralý a věčně zfetovaný magor,“ nešetřila výtržníka.

 

djpremier ( 31. května 2011 10:13 )

To je teprv zacatek v jirkove a ostatnich (litvinov,janov,chomutov..) se teprve zacne poradne strilet navic negri v ervenicich uz po sobe strilej navzajem uz par let kazdej normalni clovek se ty ulici vyhejba a boji se tam tudy chodit !!

whoossain ( 29. května 2011 13:03 )

To na ilustračním obrázku snad ani není atrapa pistole, to na poslední chvíli vyřezali "redaktoři" Blesku z nepoužívaného kancelářského stolu...

wrunx ( 29. května 2011 12:31 )

vzduchovky, a na fotce je atrapa pistole. Buďto v redakci nemají legální fotku vzduchovky, anebo naopak redaktor/ka nemá ani potuchy jak která zbraň vypadá, takže se jen usměju a řeknu "ahá, blesk"

shaki33 ( 29. května 2011 11:08 )

Jirkovská ulice Ervěnická je plná našich "opálených" spoluobyvatel. Takže ten feťák byl buď velký rasista (což se v dnešní době ani nedivím) anebo to byl sám "opálený" obyvatel Ervěnické ulice. Tou ulicí se bojím projet i autem !!!

e.44 ( 29. května 2011 00:46 )

Teda já nejsem žádná odbornice přes zbraně, ale to na obrázku mi příde jako dost primitivní maketa pistole.........., to i dětská pistolka vypadá věrohodnějc.

Zobrazit celou diskusi