Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Vlak v Praze zabil muže: Sebevražda?

Policie zjišťuje, jak se nehoda stala
Policie zjišťuje, jak se nehoda stala  (Autor: Foto od čtenáře)
Autor: INT, mivr - 
20. dubna 2011
22:40

Nákladní vlak ve středu v 18.30 srazil v pražských Horních Měcholupech muže. Ten nehodu nepřežil. Jestli se jednalo o sebevraždu, vyšetřuje policie.

K incidentu došlo na trati 221 v pražských Horních Měcholupech poblíž ulice Za Zastávkou. Provoz na trati na Tábor a České Budějovice byl dočasně veden jen po jedné koleji.

Na místo vyrazila policie i drážní inspekce. Zda šlo o sebevraždu, nebo muž přebíhal na zastávce koleje, policie vyšetřuje. Kriminalisté kvůli tomu na místě vyslýchali svědky, více napoví nařízená soudní pitva. Policie zatím nezná ani totožnost mrtvého. Provoz byl na trati zcela obnoven ve 21.30.

lucka-300 ( 21. dubna 2011 13:20 )

chceš videt záchranáře v akci ,. více na potrálu *** ,, brána do světa záchranářů,, dnes on-line !!! www. *** !!! všem doporučuji !

cocococo ( 21. dubna 2011 05:34 )

ten je uplne hotovej.Jeho pr-d-el stipe dvacitku drat ,kdyby opomel cenzuru pod nejakej clanek o romech,jako je ten nahore.Bez diskuze pro jistotu.Co to je ti romove? My jsme vzdycky rikali ci-ka-ni,a na Morave jimvzdycky rikali cig-ani.Odkad prisli ti romove? Tamty brigety, brazllcani, jak si taky oni sami rikali, prisli jak je dolozeno z Indie.Byl jsem tam 1x, a naposled .Zadnyho maharadzu jsem tam nepotkal.Jen samej lidskej balast naprosto bez hygieny a nejaky kultury .V Dilli prosim.Ty co zijou v Cechach jim vypadli z pr-de-le.

Zobrazit celou diskusi