Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Volala o pomoc, policista jí zlomil ruku

Autor: Jiří Čada, mivrk - 
22. února 2011
05:00

Invalidní důchodkyni Annu F. (54) v lednu v bytě jejího syna v Jihlavě napadla její nastávající snacha. Žena se obrátila o pomoc na policii. Jeden ze zasahujících policistů však prý důchodkyni způsobil těžké poranění pravé ruky při nasazování pout. Žena totiž byla cítit alkoholem a podle policistů příliš agresivně žádala o zákrok proti své spolubydlící.

Matku si k sobě do bytu nastěhoval její syn. „Chtěl, abych v jeho nepřítomnosti snaše pomohla finančně s placením nájmu za byt,“ řekla Blesku Anna. Nevěsta se však záhy pokusila nastávající tchyni z bytu vystrnadit. Na pomoc si pozvala známého. „Policisty jsem volala, když mě oba několikrát po sobě zmlátili. Mlátili mě dokonce do obličeje vařečkou,“ bědovala napadená žena.

Policisté napoprvé všem domluvili a odjeli. „Starší žena měla v obličeji viditelné poranění. Nepožadovala však ošetření,“ řekla mluvčí jihlavských policistů Jana Kroutilová.

Agresivní jsem nebyla, tvrdí napadená žena

Teď ale Anna F. lituje, že po prvním incidentu zapila svou bezmoc vínem. „Když po prvním incidentu snacha z bytu odešla, otevřela jsem si láhev. Později jsem policistům nadýchala 1,32 promile alkoholu, ale agresivní jsem rozhodně nebyla,“ dušuje se Anna.

Policisté ale tvrdí něco jiného. „Do bytu byla hlídka ten den přivolána hned třikrát. Starší žena byla opilá a agresivní,“ tvrdí policejní mluvčí. „Policisté přijeli a jeden z nich mi zkroutil pravou ruku a chtěl mi n a s a d i t pouta. Říkala jsem mu, že mám špatné klouby! Pak mi v ruce prasklo,“ popsala žena policejní zákrok. Ten skončil přivoláním záchranářů. Anna F. musela okamžitě se zlomeninou na operační sál. Teď je rozhodnuta na policisty podat trestní oznámení.

cocococo ( 23. února 2011 05:33 )

No a?Proc ne? Snad si si nemyslel ,ze ten clanek poskytli ti Rambove,nebo jejich bejvalej soudruh nacelnik?Proc by babka nemohla prodat nejakej clanecek a koupit si krabicovy vinko za to,kdyz ji to chutna a je to jeji hoby? Proc ne? Proto,ze to neni v nejaky vasi zas-rany norme o chovani starej lidi a nebo tech kteri to uz vzdali? Vzpomen si az budes v jejim veku,na to co jsi kdysi psal do zavsivenyho Plesku za voloviny.Treba budes nachlup stejnej.Jak sleduju co tam vyvadi nemastnej a neslanej Necas s gaunery Kalouskem a Drabkem,tak takhle budes mozna vypadat ty driv nez ona.Styd se HLUPAKU!!!

anka ( 22. února 2011 22:25 )

to jo....ale kdyz je policie nekam privolana kvuli problemu v rodine - tak prvni vec co by mela udelat je, ze posle alespon na dva dny nekoho z bytu - nez jim jim hlavy vychladnout .....mohli odvezt matku ci mladou nekam k jeji kamaradce.....a bylo by to vyreseno ...

gogo ( 22. února 2011 18:06 )

Trapný blábol....

arcaben ( 22. února 2011 17:44 )

další z řady "srdcervoucích"příběhů.V nepřítomnosti svého syna měla pomáhat platit nájem,takový blábol ,nejsme v Anglii,tady se nájem platí měsíčně ne týdně!!Nějak to celé vyznívá jako taková normální rodinka.Sousedi jsou takových sousedů tutově zcela odvázaní .Jestli ono to nebylo krapet jinak,než nacamraná ženština uvádí?Vidina nabytých peněz,z eventuelního odškodného,je hódně silný argument.Nechám se překvapit,CO z toho ve finále vyleze??!!Ale asi moc překvapená nebudu....

anka ( 22. února 2011 16:06 )

-policie udelala prvni chybu pri prvni nasteve - mela matku odvezt k ni domu ci k nejake kamaradce - druha chyba byla v tom - ze s pani mela jednat tak, aby ji nic nezlomila

Zobrazit celou diskusi