Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Na párty Škodovky zazpívá Anastacia!

Autor: Eva Hofrichterová, Eva Tušková - 
10. února 2011
09:58

Kdepak taneční páry ze StarDance nebo zpěváci SuperStar. Automobilka Škoda pojala své před médii utajované celosvětové obchodní setkání ve velkém stylu a pozvala si celebritu světového formátu. Blesk vypátral, že dnes večer všem hostům Škodovky v Praze zazpívá americká zpěvačka Anastacia (42)!

Sluneční brýle, blond hříva, vysportované bříško a především trochu černošsky položený hlas… Zpěvačka Anastacia je už přes deset let jednou z nejznámějších amerických zpěvaček. Prahu navštívila dvakrát, v roce 2005 poté, co překonala rakovinu prsu, a pak v roce 2009. To ji ale mohli vidět všichni fanoušci.

Teď zazpívá soukromě pro vedení a partnery Škodovky. Jak Blesk zjistil, hosté jsou v Praze již od včera a jejich počet jde do tisíců. Jde o výroční celosvětové setkání obchodních partnerů a dealerů Škody. V lepších hotelech v Praze už kvůli tomu neseženete lůžko. Vedení Škody se akci snažilo utajit.

Kde Anastacia vystoupí? „Nebudeme v tuto chvíli podávat žádné informace,“ řekl Blesku mluvčí automobilky Rudolf Dreithaler s tím, že mediální výstup k posledním aktivitám firmy je plánován na zítra. Podle dobře informovaných zdrojů Blesku zde Škodovka své partnery hostí do zítra, setkání ale bude vrcholit právě večírkem s účastí Anastacie dnes večer.

Po rakovině ztatil její hlas sílu

Krásná, mladá a na vrcholu byla Anastacia v roce 2003. Její hity lámaly žebříčky hitparád, když se od lékařů dozvěděla hroznou zprávu. Diagnóza zněla: rakovina prsu. „Nikdy jsem neměla takový strach,“ prohlásila tehdy Anastacia, připravená se zákeřnou nemocí bojovat. Nádor lékaři objevili, když si zpěvačka chtěla nechat zmenšit svá od přírody obrovská ňadra.

Zpěvačka pak podstoupila chemoterapii a založila Fond Anastacia, který pomáhá ženám s rakovinou prsu. V roce 2005 pak už vyléčená prohlásila: „Můj hlas ztratil sílu, kterou měl před rakovinou.“ Zároveň však přiznala, že postupně našla hlasovou polohu, se kterou je spokojená.

kacota ( 10. února 2011 13:18 )

no neni to lepšie jak Šmajda alebo Dominika Stará ? http://www.youtube.com/watch?v=_IicS5zoTTw&feature=related

farah ( 10. února 2011 13:18 )

jako odměna nejlepším prodejsům od Číny po Jižní Ameriku...a český tam budou tak nanejvýš uklížeči

mr.remy ( 10. února 2011 12:39 )

co si na Superbowlu broukala nějaký ty svoje rýmovačky??? ? No, Škodovka to asi pojala humornou formou, ale mluvit se o tom asi bude.

marmelada ( 10. února 2011 12:28 )

ani ji neznám, je tedˇtolik zpěváků a zpěvaček a díky technice se nedostatky vyladí.Zpívat může každý.... Rakovina prsu a vyléčená? Vrací se i po letech a útočí i na ženské orgány. Je to velmi zákeřná choroba a říkat "uzdravil jsejm se" je odvážné. Kdyby lístky nebyly ,jak ase dá předpokládat až přehnaně drahé, uvažovala bych jít.

letajici_svec2 ( 10. února 2011 11:16 )

hodne rychle zapomneli jak v krizi knucely ze chteji srotovne coz jim mel zaplatit stat(dan. poplatnik), nyni se zase hoduje a utraci za kraviny.

Zobrazit celou diskusi