Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Internetová aukce: Obchodnice nabízí zboží nahá

Autor: mor, jak - 
17. srpna 2010
05:00

Prodávání nejrůznějšího zboží přes internet je dnes docela běžné. Velký ohlas ale na internetové aukci vzbudila odvážná prodávající z Ostravy. Své zboží totiž kupujícím nabízí zvláštním způsobem. K nabízenému tričku si třeba zapomene vzít kalhotky. Prodejní artikl pak na sobě vyfotí a vystaví.

„Je to velmi netradiční způsob prezentace výrobku. Obvykle se nabízené oblečení fotí vystavené buď na podlaze nebo na figuríně. Hodně lidí si samozřejmě oblečení také obléká, ale fotí se bez hlavy a určitě ve spodním prádle. Tahle paní to pojala velmi divoce,“ zhodnotila odvážnou prodávající Eliška Vránová (25) z Karlových Varů, která na internetové aukci taktéž oblečení prodává.

Fotky vzbudily na internetu velký ohlas a staly se ihned předmětem diskuzí. „Paní zřejmě nabízí úplně jiné služby. Trochu přitvrdila,“ zaznívalo v diskuzích. Uživatelé obchodního serveru dokonce zjistili, že pani byla jednou ze soutěžících v televizním pořadu Prostřeno na Primě. „Vyhrála jeden kuchařský díl,“ napsal v diskuzi jeden z uživatelů.

Co na to říká provozovatel aukce?

„Nabídky zboží  pravidelně sledujeme a dohlížíme na dodržování pravidel. Je zakázáno nabízet zboží, jehož nabídka, prodej, koupě nebo užívání je v rozporu s dobrými mravy či platnými právními předpisy. Takové nabídky zboží mohou být odstraněny. Pokud se porušování opakuje, může být účet prodejce zablokován,“ vysvětlila mluvčí společnosti Aukro Lenka Hanušová, podle které pracovníci Aukra prodávající z Ostravy velmi dobře znají a delší dobu taktéž monitorují.

„Neshledali jsme u ní ale nějaké závažnější pochybení. Některé její nabídky – například spodního prádla - jsme pouze přesunuli do vhodnější kategorie Erotika. Prohlížení nabídek v této kategorii je podmíněno vstupním potvrzením o plnoletosti návštěvníka stránek,“ dodala Hanušová.

 

peter.stitik ( 21. prosince 2014 15:17 )

ona je online aj na www.sexchat.cz jako modelka

romanvorech ( 5. ledna 2014 11:45 )

POZOR VŠEM! DOPORUČUJI SI PŘEČÍST: http://www.zrecenzuj.cz/prodej/zkusenosti-s-aukro-cz-2/ TO JE TEDY SÍLA!

visnevcokolade ( 17. srpna 2010 15:48 )

Jsem viděla a stačilo,víc než nechutné. A nejlepší na tom celém je,jak si teď hraje na ctnostnou manželku.

i626 ( 17. srpna 2010 15:03 )

Na aukru je na těch fotkách kolikrát vidět spousta věcí a člověk se alespoň zasměje. Nejlepší kousky jdou najít u věcí, ve kterých se při focení odráží okoli. Třeba prodejce, co fotil televizi a byl přitom bez spoďárů a podobně

lucy991 ( 17. srpna 2010 14:45 )

Tuto pani som si na danom portale vsimla...nikdy by som si od nej nic nekupila..ta jej prezentacia mi pride pri najmensom nechutna. ALe na druhej strane o nej mozem povedat, ze je sikovna...dostala sa do telky, dari sa jej tymto sposobom aj nieco predat, je stredobodom pozornosti na fore daneho portalu a uz o nej pisu aj v blesku...no co viac si clovek moze priat

Zobrazit celou diskusi