Úterý 7. května 2024
Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství
Zataženo, déšť 15°C

Tina (23) draží svůj zadek: Vítěz jí ho potetuje

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: šim - 
13. ledna 2012
13:12

Je neskutečné, za co jsou lidi ochotni vyhodit peníze. Novozélanďanka Tina Beznec dala do dražby místo na svém pozadí. Ten, kdo dá nejvyšší nabídku, bude jí moci vybrat motiv tetování, které si tam nechá vytetovat. Za pár hodin už nabízená částka přesahovala 200 000 korun.

K tomu, aby člověk vydělal balík peněz, mnohdy stačí jen originální, popřípadě dostatečně šílený nápad. Ten dostala i mlada Novozélanďanka. „Chtěla jsem zkusit, jestli to někoho zaujme. Je to neuvěřitelné, kolik lidí se už zapojilo,“ svěřila se Tina a přiznala, že je s průběhem aukce spokojená.

Aby ne, po pár hodinách aukci zhlédlo 111 000 lidí. A nejvyšší navrhovaná suma už přesahuje 200 tisíc. Tina se nechala slyšet, že pětinu z nejvyšší nabídky věnuje na charitativní účely, část spolkne tetování a zbytek? Ten chce mladá žena použít na cestování. Ráda by projela celou Austrálii.

Tina, která má na těle už pět tetování, vysvětluje, proč se rozhodla další obrázek umístit právě na pozadí. „Beru to tak, že to bude něco, co uvidím vždycky, když se ohlédnu zpět. Bude mi to připomínat tento moment,“ řeka Tina, která přestože je odvážná, podmínky pro možné návrhy obrázků přece jenom dala. Ale jen velikostní. Tetování by nemělo být větší než 9 x 9 centimetrů.

Ten, kdo nabídne nejvíce, pak bude moci sledovat tatéra při práci. Aukce končí 20. ledna a Tina půjde pod jehlu hned den nato.

hudimilann ( 13. ledna 2012 16:39 )

To je ale tedy p.i.č.i.s.k.o ošklive! Ošklivá je ¨jako noc

valmonts ( 13. ledna 2012 13:36 )

Radši než jehlu do pozadí, bych jí vrazil ptáka do čáry.

rudyptak48 ( 13. ledna 2012 13:31 )

Ještěže nedraží svůj mozek. Co by s ním vítěz asi dělal?

Zobrazit celou diskusi