Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Neonacisté: Brojí proti homosexuálům, pak se 'olizují' navzájem!

Autor: INT, jos - 
20. srpna 2009
11:23

"Náckové" vyznávají fašismus, antisemitismus, xenofobii. Jsou proti Romům, přistěhovalcům a homosexuálům. Když jsou ale pod vlivem alkoholu, strach z homosexuálního chování mizí. Podívejte se, jak to vypadá, když se "náckům" vzbouří hormony!

Oficiálně na mítincích ultrapravice zaznívá názor, že by se měla "homosexuální úchylka" vymítit. Kdyby ale holohlaví hoši byli důslední, museli by zlikvidovat velké procento svých kamarádů!

Líbání, olizování, osahávání, hra na anální sex... To vše je vidět na skinheadských srazech, když se radikálové napijí něčeho ostřejšího. Téměř to vypadá, že nácek, který nedržel v ruce penis svého kamaráda z tlupy, není tím pravým bojovníkem za bílou rasu. Podívejte se na snímky, které Blesk.cz získal ze serveru antifa.cz. Jsou plné toho, co pravice tak ráda odsuzuje...

Co si myslíte o homosexuálním chování příznivců ultrapravice? Řekněte nám to v diskuzi!

Čtěte také:

 

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

akrapaz ( 21. srpna 2009 02:13 )

Divím se, že se těma magorama ještě vůbec někdo zabývá: jsou to ožralí primitivi (protože inteligentní člověk se takto nechová), projevující se hlavně po nadměrné konzumaci alkoholu! A těmhletěm delirijním blbečkům svěřit vládu této země? Velebnosti, ochraňuj nás!

diskutujici ( 20. srpna 2009 21:56 )

Za chvili zacina skola, co kdyby se tam tak vsichni redaktori povinne posadili do hodin jazyka ceskeho..? ...vymítit...... Správný tvar je vymýtit (od mýtiti = odstraňovati). Pomůcka: vymýcení.

jakotunejsem ( 20. srpna 2009 20:37 )

Fakt, že ti kluci jsou nalití má ospravedlnit jejich chování? Mimochodem právě u skinů a neonácků je homoerotický kontakt velmi častý a v celém světě popsaný i lékařskými kapacitami v sexuologickém oboru.

tina2009 ( 20. srpna 2009 18:28 )

povedzme si pravdu,tito chlapci su chudaci a primitivi..vacsina z nich nema ani zakladne vzdelanie,rozpadnute rodiny a spackany zivot...tak si najdu zabavku v niecom takomto..takito primitivi sa najdu na slovensku,v cechach a vsade inde na svete..vlada by s tym mala nieco robit od ranneho detstva,aby to neskoncilo tak ako to konci...

impidimpi ( 20. srpna 2009 15:09 )

100%

Zobrazit celou diskusi