Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Zavražděné děti Lucinka a Jarek: Poslední rozloučení

Pohřeb Lucinky a Jarka
Pohřeb Lucinky a Jarka  (Autor: Ondřej Požár)
Autor: brum, Ondřej Požár - 
22. května 2009
15:01

 

Těžko popsatelná atmosféra panovala v pátek odpoledne na pohřbu zavražděných dětí na Hodonínsku. S Lucinkou (†2) a Jarečkem (†7) se přišly do kostela rozloučit stovky lidí.

Věnce, bílé květy a lidé v černém. Do kostela se jich vešlo asi pět stovek. Další dvě stovky smutečních hostů stály před chrámem, kde byly srovnané věnce z bílých růží a květin. Bílé rakve byly v hrobě zasypané hračkami od ostatních dětí a květinami.

Úderem třetí hodiny odpolední, když začínal smuteční obřad v narvaném kostele, se spustil drobný déšť. Novináři stáli venku, dovnitř ani na hřbitov během pohřbu nesměli.

Zdrcený otec Jarka a Lucinky zakázal vstup do kostela dokonce i své vlastní matce a sestře! Mezi obyvateli se totiž povídá, že právě ony psychicky týraly z vraždy obviněnou matku (29) dětí a zřejmě ji tak dohnaly k hrůznému činu. Tchýně svou snachu obvinila, že dětem nevařila, nezajímala se o ně a courala se po hospodách.

Žena, která se po vraždě pokusila si vzít život a osmkrát se bodla do břicha, se pohřbu neúčastnila. Je stále ve vazbě ve vězeňské nemocnici v Brně.

Pohřeb Lucinky a Jarka Pohřeb Lucinky a Jarka | Ondřej Požár

Pohřeb Lucinky a Jarka Pohřeb Lucinky a Jarka | Ondřej Požár

Pohřeb Lucinky a Jarka Pohřeb Lucinky a Jarka | Ondřej Požár

Pohřeb Lucinky a Jarka Pohřeb Lucinky a Jarka | Ondřej Požár

amkarenaa ( 22. května 2009 16:12 )

a mají na věc tento názor: Tchýně a švagrová by měli být odsouzeni za spoluvinu. Tyto dvě bestie matku dvou dětí psychycky deptaly. Švagrová ji udávala na sociálce, že si žena přivydělávala roznášením letáků, aby měli nějakou tu korunu navíc. Dluhy měli opravdu, ale maka těch dvou dětí nechlastala, jak tyto dvě zrůdy vytrubují do světa. Ale jedno je jisté. Mohla se odstěhovat, vraždu dvou dětí nic neomlouvá, ale ona byla opravdu hodná a milující matka. Musel to být strašný skrat.

Zobrazit celou diskusi