Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Zpověď kamarádů zavražděného sedmiletého chlapce

Autor: jos, Ondřej Požár - 
15. května 2009
13:33

Blatnice pod svatým Antonínkem na Hodonínsku, kde nejspíš rukou matky zemřely dvě děti (2 a 7 let) je v šoku. Blesk.cz přináší informace z místa tragédie.

Během pátku nosí lidé k domu hrůzy další hračky a květiny. U vrat se objevil také fotbalový míč a in-line brusle, které měl zavražděný kluk (7) moc rád.

Spolužáci z první třídy, kam chodil, mu také sepsali dopis a donesli ho k domu, kde vzniklo místo piety. Celá obec se topí ve smutku, radní nechali vyvěsit černý prapor.

Reportér Blesk.cz hovořil také s dětmi, se kterými zavražděný chlapec chodil do školy. "Byl to dobrý kámoš a skvělý fotbalista. Jestli ho zabila jeho maminka, tak nedokážu pochopit proč," řekl spolužák zavražděného a dodal, že o události s dětmi mluvil i ředitel školy.

Matka zavražděných dětí leží stále v nemocnici v Kyjově, kde ji vyslechli policisté. Podle primáře ARO je ve stabilizovaném stavu. Je v intenzivní péči lékařů. "Z provozních důvodů nám její přítomnost dělá na oddělení potíže. Je totiž pod stálou policejní ochranou, aby si neublížila. Byla by už schopná leteckého převozu do vězeňské nemocnice," řekl Blesk.cz primář ARO Lubomír Šimeček.

 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání