Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Exkluzivní foto: Bílá s milencem v Chorvatsku

Autor: šim, mir - 
26. července 2010
14:57

ČTENÁŘ REPORTÉR: Mnohonásobná slavice Lucie Bílá (44) si v Chorvatsku užívá dovolenou se svým milencem Petrem Makovičkou (33). Blesk.cz získal exkluzivní fotografie, na nichž se milenci k sobě mají doslova jako dvě hrdličky.

Blesk.cz načapal Lucii Bílou ve středu dopoledne na pražském letišti, když spolu s milencem Petrem Makovičkou, provozním pražské restaurace, synem Filipem a jeho nevlastním bratrem Honzou mířila k odbavení k letu do Splitu. Rodinná idylka jako vyšitá. Lucie se sice maskovala slunečními brýlemi, ale moc platné jí to nebylo. Hledáčku našich fotoreportérů neunikla.

Petr s Lucií svou lásku neskrývají. Něžná objetí a dotyky u vodopádů v národním parku Krka. Petr s Lucií svou lásku neskrývají. Něžná objetí a dotyky u vodopádů v národním parku Krka. | Foto od čtenáře
Je jasné, že Lucie už svou novou lásku nechce dál skrývat před světem. Kdyby chtěla v utajování milence, s nímž údajně randí už od listopadu loňského roku, pokračovat, nemohla by si k dovolené vybrat Chorvatsko, nejnavštěvovanější destinaci českých turistů. Právě jeden ze čtenářů Blesk.cz tam Lucii vyfotil, jak si s milencem Makovičkou užívá pobyt u Jadranu.

Výlet do národního parku Krka k romantickým vodopádům, zamilované pohledy a něžné doteky, procházky ruku v ruce, tak vypadá jejich společná dovolená.

Chtěli splynout s davem

„Snažili se oba splynout z davem, pozornosti ale stejně neušli. Každý si je tu fotil,“ napsal čtenář Blesk.cz. Slavici se prostě její soukromí utajit nedaří. S novým přítelem a oběma kluky se ubytovali se u Jadranu poblíž přístavu Šibenik

Nedaleko od jejich přímořského letoviska, v národním parku Krka, je zase zmerčili čeští turisté, kteří Blesku ochotně pořídili důkaz, že Bílé už neuvěří nikdo ani tvrzení: „Je to jen kamarád.“ Lucko, to je holt daň za slávu!

susanah ( 30. července 2010 20:58 )

Ale, tomu neuvěří ani malé dítě. Proč si Bílá kazí život dalším neperspektivním vztahem? Není schopná si najít partnera především přiměřeného věku, asi si myslí, že by byla nezajímavá nebo ti starší už mají rozum. Mladíci se vedle ní zviditelňují.

haidarabad ( 27. července 2010 19:09 )

Je to jasně naaranžováno, jako že "náhodou" je fotěj na letišti, ti dva pak jedou tam,kde je česká hlava na hlavě - nedejte se vysmát, je to celý řízený píár Luciny Trapné, která už musí být naprosto zoufalá.Každýho chlapa jen tím věšením se na něj a vyžadováním soustavných projevů lásky vždy umoří.A to,že si stále vybírá jen podle vzhledu - dyť je jak Messalina )))))

drazic ( 27. července 2010 18:38 )

já bych to nedramatizoval, rozvedla se před 2 lety, jak dlouho by měla ještě držet smutek?

drazic ( 27. července 2010 18:27 )

bože, ta je nepoučitelná, jak si může myslet že jí to vydrží s chlapem o 11 let mladším, to nechápu. Zvlášt když on vypadá na 30.. ta ženská je blázen

matyldamatylda ( 27. července 2010 13:57 )

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa