„Než Petr začal dělat provozního jezdil léta s kamionem," řekl Blesk.cz dobře informovaný zdroj. Tím se vysvětluje Petrova statná a svalnatá postava. Makovička má kromě svalů i chování správného džentlmena. Protože když milenci ve středu nakráčeli do letištní haly v pražské Ruzyni, nesl všechna zavazadla a Bílá vedle něj cupitala jen s letenkami v ruce!

Není žádným tajemstvím, že si drobná zpěvačka potrpí na urostlé mladíky. „Musím vedle sebe cítit kus chlapa, dává mi to pocit, že se mám o koho opřít," tvrdí několikanásobná Slavice. Poslední partner a zároveň druhý manžel Václav Noid Bárta má díky pravidelnému trénování thajského boxu tělo samý sval. Noidova vypracovaná a potetovaná postava bylo to první, co zpěvačku před sedmi lety na zkouškách muzikálu Excalibur zaujalo.

Petr s Lucií s letenkami v ruce odbavují zavazadla
Autor: Martin Mithofer, Ladislav Křivan

Už není ženatý! Rozvedla ho Bílá?

„Není ženatý," tvrdí iDNES.cz Bílá, která si už od loňského října užívá s urostlým provozním podniku Krásné Ztráty Petrem Makovičkou.

Makovička se v roce 2008 se oženil s dnes třicetiletou Klárou. Ale vztah s Lucií zřejmě pořádně zahýbal jejich manželství, protože Petr se rozhodl udělat za ním tlustou čáru. Podle našeho zdroje se Makovička rozvádí, ale Bílá přesvědčivě tvrdí, že už není ženatý. Znamená to tedy jediné, soud přihlédl k tomu, že manželé neměli děti, domluvili se na majetkovém vyrovnání a bez problémů je rozvedl.

Lucie je momentálně se svým novým miláčkem, synem Filipem a jeho nevlastním bratrem Honzou na dovolené. Podle našeho zdroje to není jejich první společná dovolená. Letos v březnu Lucka s Petrem strávili prodloužený víkend v Barceloně.

Fotogalerie
13 fotografií