Jakmile se Bílá objevila u domu, kde Vašek žije s maminkou, bratrem Štěpánem a jeho rodinou, vyřítil se ze dveří černý rotwailer Arnold, kterého si bývalý manželé společně pořídili. S takovou radostí se vrhnul na Lucku, že měla co dělat, aby jeho radostné přivítání ustála.

"Dlouho jsme se neviděli," přiznala Lucie, která se poprvé od rozvodu s Vaškem (prosinec 2009, pozn. red.) objevila u něho doma. Zpěvačka se u svého ex nestavila náhodou. Přijela do jeho nahrávacího studia, které si po odstěhování z otvovického "orlího hnízda", zařídil v přízemí uhříněvského rodinného domku.

"Lucka přijela nazpívat písničku k filmu Kajínek, ke kterému jsem složil hudbu," prozradil Bárta. "Rozešli jsme se jako rozumní lidé, takže mezi námi není problém. Lucky si jako zpěvačky nesmírně vážím a těší mě, že si po dlouhé době zazpívá mojí písničku," dodává Noid.

Noidova přítelkyně radši vyklidila pole

Jelikož v rodinném domě žije celá Vaškova rodina, v přízemí bydlí maminka Lenka, v patře bratr Štěpán s manželkou, dcerou Simonou a ročními dvojčaty, došlo i na setkání s Bílou. Největší radost měla malá Simonka, která si v době, kdy byl její strejda Vašek manželem Bílé, zahrála v jejím videoklipu.

Jediný, kdo v domě chyběl, byla současná Noidova přítelkyně Alena Jáklová, jež v domku se svým přítelem už rok a půl žije.

Fotogalerie
4 fotografie