Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Biden se nebývale ostře obul do Putina. Zku*vysyn, hřímal na mítinku. Kreml zuří

Autor: ČTK - 
22. února 2024
10:04

 Americký prezident Joe Biden ve středu označil ruskou hlavu státu Vladimira Putina za „šíleného ha*zla“. Výraz, který použil, by se ovšem dal přeložit také jako „zkur*ysyn“. O Bidenově výroku, který padl v San Francisku při setkání s podporovateli jeho kampaně, informovala dnes agentura Reuters. Urážlivé výroky amerického prezidenta Bidena o ruském vůdci Putinovi jsou ostudou USA, šéf Bílého domu si hraje na kovboje, řekl mluvčí Kremlu Dmitrij Peskov.

Jedenaosmdesátiletý Biden mluvil o hrozbách pro lidstvo a zdůraznil, že za nebezpečí považuje především klimatické změny. „To je poslední existenční hrozba. Je to klima. Máme tu šíleného ha*zla, jako je ten chlápek Putin a další, a vždy se musíme obávat jaderného konfliktu, ale existenční hrozbou pro lidstvo je klima,“ prohlásil Biden.

Pro označení Putina užil zkratku SOB, která v angličtině znamená „son of a b*tch“, a do češtiny se dá přeložit právě jako „ha*zl“ nebo doslovně „zku*vysyn“.

Americký prezident svými slovy o nebezpečí jaderného konfliktu narážel na vyjádření Putina i dalších ruských činitelů, kteří od počátku války na Ukrajině o možném použití jaderných zbraní opakovaně hovořili. Rusko loni navíc pozastavilo svoji účast na dohodě Nový START, která omezuje počet jaderných hlavic a jejich nosičů, a nechalo rozmístit jaderné zbraně v sousedním Bělorusku.

Biden už v minulosti výrazem „son of a b*tch“ označil i jiné lidi, v lednu 2022 například reportéra televizní stanice Fox News.

Video  Bidenův pád  - Reuters
Video se připravuje ...

 

gabreta ( 23. února 2024 17:06 )

Bidet si myslel, že mluví o Fidelovi!!

hynek hynek ( 22. února 2024 20:29 )

Naopak, to přesně sedí.

Uživatel_5650027 ( 22. února 2024 18:46 )

Můj otec je mrtev,41 let, 1988! Očekávám omluvu! Ano v poslední fázi zhoubného nádoru, neoperatelného, mozku se počůrával! Přestanete se smát, až Vás jako Bidena budou ukazovat jako "cvičenou opičku"!

Ales Ponec ( 22. února 2024 18:29 )

Kdyby jste byla schopna rozumet tomu co Biden rika a s jakym prehledem, neplacala by jste takove nesmysly

Ales Ponec ( 22. února 2024 18:27 )

Hloupa parafraze ze "Svejka"

Zobrazit celou diskusi