Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Ivanka Trumpová dojemně vzpomíná na mámu v den jejích narozenin: „Proplouváme životem a chybíš nám“

Autor: DVL - 
20. února 2024
17:10

Ivanka Trumpová sdílela na sociální síti emotivní příspěvek o své zesnulé matce Ivaně Trumpové. Ta by totiž dnes oslavila 75. narozeniny. „Představuji si, jak pluješ nebem a doprovázejí tě hvězdy... Dnes bys měla 75. narozeniny," napsala Trumpová na instagramu a přidala láskyplná slova.

Ivanka Trumpová, dcera bývalého amerického prezidenta Donalda Trumpa a česko-americké podnikatelky, lyžařky a modelky Ivany Trumpové, rozené Zelníčkové, sdílela na sociální síti Instagram emotivní příspěvek o své zesnulé matce. Dnes by totiž oslavila 75. narozeniny.

„Představuji si, jak pluješ nebem a doprovázejí tě hvězdy... Dnes bys měla 75. narozeniny. Plavíme se na tvou počest, mami, životem proplouváme pomocí kompasu ze tvé lásky a z neohroženého ducha. Chybíš nám a milujeme tě,“ napsala Ivanka Trumpová. 

Podobné nostlagické příspěvky plné láskyplných vzpomínek na matku nejsou u Ivanky Trumpové ničím neobvyklým. Dříve již vzpomínala na Ivanu Trumpovou např. po roce od její smrti 14. července 2023.

„Dnes je to rok, co zemřela moje máma. Její nesmírný vliv na naše životy s námi zůstává každý den. Chybíš mi víc, než si myslíš, mami,“ napsala na instagramu Ivanka.

Ivana Trumpová zemřela, když jí bylo 73 let. Trump o jejím úmrtí informoval na své sociální síti. Prohlášení tehdy vydala také rodina.

„S hlubokým zármutkem oznamujeme, že zemřela naše milovaná matka Ivana Trumpová. Naše matka byla neuvěřitelná žena - síla v podnikání, sportovkyně světové úrovně, zářivá kráska a starostlivá matka a přítelkyně,“ stálo v rodinném prohlášení.

Video  Zesnulá Ivana Trumpová (†73): Úspěchy a skandály jejího života  - Videohub
Video se připravuje ...

Jana Nováková ( 21. února 2024 20:37 )

Jak dojemný vyznámí.Měla by raději jít upravit hrob svý matky.Je zarostlej lebedou,není vidět a i bezdomovec by měl upravenější.Měla 3 děti a všechny se na ní vykašlaly.Od úmrtí nikdo nikdy na ten hrob nepřišel.Je to smutný !!!

Zobrazit celou diskusi