Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Melania poprvé od pohřbu maminky (†78) na veřejnosti: Usměvavá a po boku Trumpa

Autor: DVL - 
7. února 2024
11:37

Bývalá první dáma Melania Trumpová se poprvé od smrti své matky Amalije Knavsové objevila na veřejnosti po boku svého manžela Donalda Trumpa a izraelské modelky Noy Tawilové. Napsal o tom britský deník Daily Mail.

Melania Trumpová byla nedávno vyfotografována na večírku v Mar-a-Lago po boku svého manžela Donalda Trumpa a izraelské modelky Noy Tawilové. Objevila se na veřejnosti poprvé od té doby, co se v lednu účastnila pohřbu své matky. 

Na fotografii sdílené v neděli na instagramu je v dobré náladě a usmívá se. Melania měla na sobě tmavě modré šaty s dlouhým rukávem a stříbrný náhrdelník a bývalý prezident si oblékl černý smoking s motýlkem.

Naposledy byla bývalá první dáma spatřena na veřejnosti na pohřbu své matky Amalije Knavsové, kde 18. ledna pronesla emotivní smuteční řeč. Smuteční obřad proběhl ve stejném kostele v Palm Beach, kde se téměř před dvěma desetiletími provdala za Trumpa.

„Její pečovatelský duch neměl žádné hranice a vytvořil odkaz, který přetrvá po generace,“ řekla bývalá první dáma o své matce, která zemřela 9. ledna ve věku 78 let. „Svou krásou a dokonalým smyslem pro styl inspirovala. Ale byla to její neochvějná oddanost a tvrdá práce, co ji dělalo výjimečnou.“

Bývalá první dáma citelně chybí v předvolební kampani svého manžela, který usiluje o druhé prezidentské volební období. To by se podle Trumpa ale mělo změnit. Před primárkami v New Hampshire řekl, že jeho manželka bude v jeho kampani „aktivní“ a že spoléhá na její rady. „Také chce udělat Ameriku opět skvělou, spoléhám se na ni a na všechny ostatní,“ řekl Fox News.

Video  Exprezident Donald Trump se v Georgii vydal úřadům v nechvalně proslulé věznici  - Profimedia.cz
Video se připravuje ...

Wells ( 7. února 2024 16:25 )

Když umře maminka, vždycky je to těžký moc těžký.

Zobrazit celou diskusi