Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Magnát Murdoch (92) má novou lásku: Bývalou tchyni oligarchy Abramoviče potkal na party exmanželky

Autor: ČTK - 
16. srpna 2023
16:39

Mediální magnát Rupert Murdoch má novou přítelkyni. Informace vyšla najevo jen čtyři měsíce poté, co náhle zrušil zasnoubení s rozhlasovou moderátorkou Ann Lesley Smithovou, napsal britský list The Guardian. Dvaadevadesátiletý Američan australského původu nyní chodí s šestašedesátiletou Jelenou Žukovovou, kterou potkal na rodinné sešlosti pořádané jeho exmanželkou Wendi Dengovou. Žukovová je původem z Ruska, ale přes 30 let žije ve Spojených státech.

S Dengovou, která se narodila v Číně, má Murdoch velmi dobré vztahy. Exmanželka ho často zve na rodinné akce, kde jsou i jejich dcery Chloe a Grace. Pár se rozvedl v roce 2013 po 14 letech manželství.

Po setkání na rodinné oslavě Murdoch pozval Žukovovou na rande a nyní spolu už několik týdnů křižují Středozemní moře a jejich vztah je vážný, uvedl britský list. Na snímcích z dovolené na luxusní lodi vypadá mediální magnát uvolněně a spokojeně, konstatoval britský bulvární deník The Daily Mail, který zveřejnil i fotografii páru.

Mediální magnát byl ženatý čtyřikrát, mimo jiné i s herečkou a modelkou Jerry Hallovou. Žukovová je bývalou vědkyní, která byla provdána za v Rusku narozeného britského miliardáře Alexandra Žukova. Dcera Žukovové Darja byla až do roku 2018 manželkou ruského oligarchy a bývalého majitele fotbalového klubu Chelsea Romana Abramoviče.

Video  Rupert Murdoch: the life and times of a media mogul  - The Guardian
Video se připravuje ...

sekebo ( 17. srpna 2023 13:32 )

Hlavně, ať si pořádně ohlídá závěť a dědictví. Jiný důvod sňatku si opravdu nedovedu představit

Zobrazit celou diskusi