Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Boris Johnson je poosmé otcem. Manželka Carrie mu porodila syna. Jaké nevšední jméno dostal?

Autor: Darina Jíchová - 
12. července 2023
08:33

Kromě problémů s aférou porušování covidových pravidel během pandemie, která ho vlastně stála premiérské křeslo, má bývalý ministerský předseda Británie Boris Johnson důvod k radosti. Manželka Carrie mu porodila zdravého syna, jde už o jejich třetí dítě. Dohromady má Johnson osm potomků.

„Vítej na světě, Franku Alfrede Odyssee Johnsone, (Hádejte, které jméno vybral můj manžel?!),“ oznámila šťastnou novinku na svém instagramu Johnsonová. Malý Frank se narodil 5. července v 9:15 tamního času. O expremiérovi je známé, že má rád klasickou literaturu.

„Miluju každou minutku téhle ospalé bublinky. Vidět, jak moje starší dvě děti objímají svého nového brášku s takovým nadšením a radostí, je ta nejskvělejsí věc na světě. Všichni jsme jím uchváceni,“ Johsonová rovněž poděkovala lékařům, kteří se o ni starali a prostřednictvím sociálních médií požádala o radu, jaký seriál sledovat při kojení.

Těhotenství oznámila teprve v květnu. Johnsonová byla velmi opatrná, počátkem roku 2021 prodělala potrat, naštěstí se jí záhy nato podařilo otěhotnět a následně porodit dceru.

Premiér teprve v roce 2021 přiznal, kolik má dětí, dlouho se jen spekulovalo, kolik jich ve skutečnosti je. Čtyři potomci pocházejí z druhého manželství s právničkou Marinou Wheelerovou, mají spolu dva syny a dvě dcery: Laru Lettice, Mila Arthura, Cassiu Peaches a Theodora Apolla. Další dceru pak zplodil během románku s Helen Macintyreovou. Se současnou manželkou mají děti tři, malého Franka, dceru Romy a syna Wilfreda.

Video  Carrie Johnson - Kdo je třetí manželka Borise Johnsona?  - Videohub
Video se připravuje ...

lucie13 ( 12. července 2023 13:39 )

Ošklivej chlap, ale peníze a moc jsou sexy

Zobrazit celou diskusi