Středa 17. dubna 2024
Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie
Oblačno, déšť 10°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Ivanka Trumpová se ukázala v odvážných bikinách! S rodinou si užívá slunného Miami

Autor: vja - 
20. září 2022
05:00

Dcera amerického exprezidenta Ivanka Trumpová si o víkendu s manželem a dětmi užívala floridského slunce. Zraky kolemjdoucích poutala zejména odvážným červeným bikinovým topem ve spojení s bílými šortkami a stylovými slunečními brýlemi. Její manžel Jared Kushner prosluněný víkend využil k zotavení po operaci štítné žlázy, informoval server Daily Mail.

Stylový pár byl spatřen při rozhovoru s přáteli a odpočinku na miamském slunci. 40leté Ivance červený top evidentně velmi sedl a zvýraznil její perfektní postavu. 41letý Jared měl na sobě svůj charakteristický volnočasový outfit v podobě kšiltovky a ležérní košile.

Dcera bývalého prezidenta Donalda Trumpa i přes zrovna panující horké počasí vypadala spokojeně, čas trávila zejména diskuzí se svými přáteli, zatímco její manžel se zdržoval v okolí a odpočíval. Při rozhovoru s přáteli Ivanka nadšeně gestikulovala a vypadala, že v nedělním slunci přímo září. Pár byl vyfotografován při procházce se svými třemi dětmi. Své potomky vzali mimo jiné na projížďku na koloběžkách po jedné z miamských čtvrtí.

Začátkem září byl Trumpův bývalý vrchní poradce Jared během rodinné projížďky na lodi spatřen s obvazem kolem krku. Šlo o jeden z prvních snímků Ivančina manžela po operaci kvůli rakovině štítné žlázy. Nyní se již v ulicích floridské metropole prohání bez jakýchkoliv viditelných známek lékařského zásahu.

Na den strávený v blízkosti vody se autor knihy Breaking History oblékl do nebesky modrého trička a jasně žlutých šortek. Proti slunci se chránil tmavými slunečními brýlemi a baseballovou čepicí. Své děti pak pár nechal užít si vodních radovánek včetně jízdy na nafukovacím člunu taženém lodí.

Pětičlenná rodina žije v Miami v luxusním bytovém domě Arte Surfside. Ivanka s Jaredem mají celkem tři děti: Jedenáctiletou dceru Arabellu, osmiletého Josepha a šestiletého syna Theodora. Zdá se, že rodina se nenechala vyvést z míry ani stresem, který jim způsobila smrt Ivančiny matky letošní léto, problémy Donalda Trumpa se zákonem a Kushnerův boj s rakovinou.

Kushnerova druhá operace štítné žlázy byla shledána úspěšnou. V mezičase Jared pokračuje s vydáváním svých pamětí o práci poradce v Bílém domě. V sobotu rodina vyrazila do místní synagogy, jelikož Ivanka před svatbou s Kushnerem, který je žid, konvertovala k judaismu. Všichni členové jejich domácnosti nyní dodržují šabat a košer.

Odpočinek s rodinou si Jared skutečně zasloužil. Kromě podstoupené operace se totiž jeho paměti s názvem Breaking History staly bestsellerem číslo 1 v The New York Times. Ivanka na instagramu napsala, že je na úspěch svého manžela náležitě hrdá. „Je to neuvěřitelná kniha,“ uvedla v popisku k příspěvku.

V pátek večer se Donald Trump pochlubil hojnou návštěvností na svém shromáždění v Ohiu. V hledišti se shromáždil obrovský dav jeho příznivců dokonce už několik hodin před oficiálním zahájením. Během svého proslovu Trump mimo jiné uvedl, že většina republikánů by - nebýt jeho podpory - prohrála volby.

Video  Z černovlásky blondýna! Jak šel čas s Ivankou Trumpovou?  - Profimedia/BPŽ
Video se připravuje ...

Zobrazit celou diskusi