Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Johnson konečně přestal mlžit: Premiér Británie prozradil, kolik má dětí. Není jich málo

Autor: ČTK - 
22. září 2021
07:49

Britský premiér Boris Johnson americkým médiím potvrdil, že je otcem šesti dětí. Upozornila na to stanice CNN. Britský politik počet svých potomků dosud spíše odmítal komentovat. Počet navíc zřejmě není konečný. Stávající manželka šéfa britské vlády Carrie Johnsonová totiž v srpnu oznámila, že s politikem čeká druhé dítě.

Počet svých dětí Johnson potvrdil v rozhovoru v pořadu Today stanice NBC. Na otázku moderátorky, zda skutečně má celkem šest potomků, odpověděl stručně, že „ano“.

Nejmladšímu synovi mění plenky

Nejmladší syn Wilfred žije s Johnsonem a jeho manželkou v sídle britských premiérů na Downing Street 10. Johnson označil přítomnost syna, který se narodil v roce 2020, v oficiální rezidenci za „fantastickou věc“. Současně ale dodal, že péče o potomka si vyžaduje mnoho práce a často mu musí měnit plenky.

Johnson o počtu svých dětí dlouho odmítal hovořit a není jasné, proč se nyní rozhodl jejich počet potvrdit, uvádí CNN. Kromě nejmladšího Wilfreda má podle tisku britský premiér čtyři děti se svou bývalou manželkou Marinou Wheelerovou a další jedno dítě má z nemanželského vztahu.

Video  Nedostatek lékařů i sester v nemocnicích: Situace se nelepší, zaznělo v debatě  - Blesk TV a Mall TV
Video se připravuje ...

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Zobrazit celou diskusi