Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Premiér promluvil o potížích s „milostným puzením“: Psisko z Downing Street obtěžuje návštěvy

Autor: ČTK - 
28. července 2021
09:25

Britský premiér Boris Johnson uvedl, že mu dělá starosti „milostné puzení jeho psa, který obskakuje nohy všech okolo, čímž přivozuje trapné situace. Ministerský předseda o tom hovořil při setkání s policejními psovody v anglickém Guildfordu, informovala agentura DPA.

„Musíte si dělat starosti kvůli jeho milostnému puzení?“ ptal se Johnson policistů s ohledem na jejich psa Zorra. Dozvěděl se, že Zorro takovýmto projevem vnitřních pudů netrpí. „Můj pes je neustále... na nohou lidí,“ řekl Johnson.

Premiér a jeho nynější manželka Carrie si přivedli tehdy 15týdenní štěně Dilyn do Downing Street v září 2019. Od té doby se pes dostal opakovaně do centra pozornosti.

Jednou z obětí jeho „milostného puzení“ se stal někdejší klíčový Johnsonův poradce Dominic Cummings, což údajně umocnilo jeho zlost vůči majitelce psa Carrie Johnsonové. Sám Johnson jednou ve vzteku křičel „zastřelte toho zpropadeného psa“ poté, co zvíře na venkovském sídle britských premiérů v Chequers u Londýna ohryzávalo nábytek a knihy.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi