Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

S pilou na děti: Rozzuřené důchodkyně rozřezaly houpačku. Nepomohly prosby, ani domluvy

Autor: blv - 
15. září 2019
13:19

Nářek dětí, křík rodičů - nic to nebylo platné. Dvě důchodkyně pilou řezaly tlusté prkno houpačky, dokud ho nepřeřízly. A ještě ostrým truhlářským nástrojem hrozily kolemstojícím. K nepříčetnosti je přivedla naprosto přirozená věc. Děti byly při hře příliš hlučné.

Zaražené, smutné děti s nechápajícími výrazy na jednom dětském hřišti v Leningradské oblasti sledovaly, jak dvě stařeny ničí jejich oblíbenou houpačku. A vzaly to důkladně - uřízly ji z obou stran. Podle zpravodajského webu Unian.net to byla odplata za hluk, který caparti dělali při hraní. 

Důchodkyně si v zápalu  zlosti nevšimly, že si je jeden z rodičů natáčí a stanou se „hvězdami“ sociálních sítí. „Tady žije stoletá babička a oni to dělají naschvál - tenhle a ještě jeden,“ křičela stařena a rozháněla se kolem sebe pilou. Dospělí, kteří dílu zkázy přihlíželi z bezpečné vzdálenosti, se marně snažili uklidnit situaci. „Napište stížnost, úřady si předvolají rodiče a ti dostanou pokutu,“ radili zcela zbytečně. 

Úřady se do celé záležitosti skutečně vložily - ale trochu jinak. Místní radnice vyčíslila škodu a celou záležitost předala policii. Nakonec to tedy vypadá, že stařeny budou muset zaplatit novou houpačku a ještě budou mít popotahování. 

 

 

Taurus70 ( 16. září 2019 06:29 )

Kapturek nebo dostaneš jednu Ty a jedes😂

europa ( 16. září 2019 05:22 )

Uječený parchanti. Se nedivím, že někomu došla trpělivost.

NOSNOS ( 15. září 2019 23:24 )

ty zrovna, vždyť jseš zdechlej jak Dalibor Gondík

smradlavamakrela ( 15. září 2019 20:48 )

Parchanti maj sedět doma u počítače a ne se houpat.

kapturek ( 15. září 2019 18:10 )

stareny jsou svihle ale co ti rodice ? to tam nebyl zadny chlap ? udelat to tady, tak ji dam normalne pesti a jede do nemocnice

Zobrazit celou diskusi