Sobota 30. března 2024
Svátek slaví Arnošt, zítra Kvido
Oblačno 18°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Putin praštil na žíněnku i se šampionem. Při judu si však poranil palec

Autor: ČTK - 
15. února 2019
11:37

Neohrožený Vladimir Putin není tolik neohrožený? Ruský prezident si ve čtvrtek přivodil u sportu drobné zranění, napsala v pátek agentura Interfax. Stalo se tak při tréninku juda, u kterého si poranil palec pravé ruky. Ještě předtím si v Soči zalyžoval. Ošetřen byl podle Interfaxu na místě. 

Ruská státní média prezentují občanům šestašedesátiletého prezidenta jako zaníceného sportovce, připomínají ho hlavně jako držitele černého pásu v judu a milovníka alpského lyžování. Putin si už ale troufl i na řízení soutěžního kamionu nebo motorového rogala, potápěl se do mořských i sladkovodních hlubin a blýskl se i v úloze neohroženého lovce, když výstřelem z uspávací pušky pacifikoval tygra.

V pátek byla zveřejněna série fotografií z Putinova tréninku v Soči, při němž mu byl partnerem ruský borec Beslan Mudranov. Přestože jde o olympijského šampiona, Putin je na fotografiích zachycen téměř výhradně ve vítězných pozicích.

V pátek má podle kremelského mluvčího Dmitrije Peskova ruský vůdce v plánu zahrát si navzdory zranění hokej s běloruským prezidentem Alexandrem Lukašenkem, který je v Rusku na třídenní návštěvě.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

istyl ( 15. února 2019 14:44 )

Oni s nim prastit nesmeli...ted eto geroj...

xxxx678 ( 15. února 2019 12:16 )

Nejde si nevšimnout, když ho vezmou zblízka, jak, je pěkně "vyžehlený", v obličeji. O Putinovi, je řeč. Bohužel, nevyrostl(do výšky...), tak to musí honit..jinde.

PPP150W ( 15. února 2019 11:47 )

k tomu není co dodat. Je to narcis.

Zobrazit celou diskusi