Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Kšeftoval Trump s narkomafií? Mám důkazy, tvrdí bratr drogového krále

Autor: csk - 
13. ledna 2019
20:30

Neuvěřitelné! Americký prezident Donald Trump čelí vážnému obvinění. Po aféře s pornoherečkou a údajné spolupráci s Ruskem se proti němu nepostavil nikdo jiný než Roberto Escobar, bratr zesnulého drogového krále. Podle svých slov má v rukou trumfy, které mohou vést až k sesazení kontroverzního prezidenta.

O pořádný rozruch se v USA postarala kampaň Bye Bye Trump (Sbohem Trumpe), za kterou nestojí nikdo jiný než bratr zesnulého kokainového krále Pabla Escobara. Na serveru GoFundMe, kde mohou lidé zveřejnit příběh s žádostí o finanční pomoc, rozjel Roberto Escobar (známý také jako „Medvídek“) neuvěřitelně úspěšný projekt.

Než byla v úterý večer smazána, podařilo se jí během pouhých 10 hodin vybrat neuvěřitelných 10 milionů dolarů z celkových 50, které si Escobar vytyčil za cíl. Bratr narkobarona tvrdí, že má na Trumpa a jeho rodinu kotel špíny, peníze bude po jeho zveřejnění potřebovat na právníky. Ze zrušení kampaně obvinil prezidenta a jeho administrativu.

Trump se podle Roberta bojí, co všechno se může dostat na veřejnost, Největší hrůzu má mít z důkazů o spolupráci s narkomafií. Po zrušení Bye Bye Trump založil Medvídek novou kampaň Impeach Trump Fund (Fond na obžalování Trumpa), ke kterému ještě přiložil petici, kterou už stihlo podepsat 1,5 milionu lidí. Bude to opravdu Trumpův konec?

VIDEO: Mladík se smál projevu Donalda Trumpa, nakonec ho vyhodili ze záběru.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

HledacPravdy ( 14. ledna 2019 00:24 )

To je jasné, kupovali si laboratorní zařízení (zkumavky, pipety, chemikálie) v drogeriích, kde měl akcie...

gotzur ( 13. ledna 2019 22:25 )

Tak to bude věrohodný svědek.

offline ( 13. ledna 2019 22:10 )

To nemá dost peněz sám? Beztak to platí Huawei.

hackoff ( 13. ledna 2019 21:02 )

ze uz to vam vsem radoby novinarum neni blby si neustale vymydlet a fabulovat novy obvineni na Trumpa.

Zobrazit celou diskusi