Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

„Bohatá děcka“ a jejich luxusní život. Do jakých tropických rájů utíkají před zimou?

Autor: Darina Jíchová - 
4. ledna 2019
11:28

Bohatá děcka, jak si elitní skupinka říká, žíjí úplně jiný život než jejich vrstevníci. Jsou zvyklí na život v luxusu a umějí si ho užívat plnými doušky. Před mrazivým počasím mnoho z nich uteklo do tepla, žádná destinace pro ně není problém, většina z nich má vlastní tryskáče a helikoptéry. Svými zážitky se pak rádi chlubí na sociálních sítích, uvedl deník Daily Mail.

Nejsou to ale jen potomci boháčů, kteří na instagramovém magazínu Rich Kids, v češtině Bohatá děcka, přidávají fotky z dovolených. Příspěvky zde sdílí i mladí a úspěšní podnikatelé, blogeři a cestovatelé.

Bohatá děcka si užívají v teple! Malajská dědička Chryseis Tanová vyrazila do Afriky. Bohatá děcka si užívají v teple! Malajská dědička Chryseis Tanová vyrazila do Afriky. | reprofoto/instagram

Za teplem do exotiky

Ve středu se většina lidí po vánočních svátcích vrátila do práce a zimu jim zpříjemňuje myšlenka na letní dovolenou někde u moře. Členové „bohatých děcek“ ale takové starosti nemají, ti se zaobírají jen tím, kam tento týden vyrazí. Někteří létají na Bahamy, kde se koupají s prasaty. Jiným dělají při snídani společnost žirafy na africkém safari.

 

vihor ( 4. ledna 2019 15:44 )

To nemáte pravdu, potomci skutečně bohatých jsou velmi dobře schovaní, nejlépe na Krymu. Stačí se podívat, jak Babiš řádí, když někdo píše o jeho dětech a i jeho poskok Vondráček v novoročním projevu připomínal, že o dětech se informovat nesmí. Protože jejich tatíkové na ně přepisují majetky a dobře je hlídají, aby se s těmi majetky nic nestalo.

vihor ( 4. ledna 2019 12:07 )

Život skutečně bohatých lidí vypadá jinak. Tihle na fotkách spíš vypadají jak služebnictvo, které se fotí s majetkem svých pánů. Skutečně bohatí lidé totiž mají většinou s majetkem tolik starostí, že na takové estrádní focení a eskapády čas nemají.

Zobrazit celou diskusi