Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Smáli se jménu mé dcery, stěžuje si matka. Holčičku pojmenovala Abcde

Autor: Mii - 
30. listopadu 2018
20:30

Se zlostí nastupovala do letadla společnosti Southwest Airlines Američanka Traci Redfordová se svou dcerou, která cestovala z Kalifornie do Texasu. Když odbavovala svá zavazadla, zaměstnankyně na přepážce se podle ní začala smát. Přečetla si totiž v pasu, jak se jmenuje její 5letá dcera - Abcde. Sama matka si nemyslí, že by jméno bylo zvláštní.

Traci svou nepříjemnou zkušenost popsala pro server ABC7. K incidentu podle ní došlo na Mezinárodním letišti John Wayne v Kalifornii, zatímco si chtěla odbavit svá zavazadla. Zaměstnankyně Southwest Airlines v průběhu kontroly propukla ve smích způsobeným jménem dcery.

Traci ji pojmenovala podle prvních písmen abecedy Abcde. To zaměstnankyni přišlo tak zvláštní, že si dokonce podle matky vyfotila jejich boarding pass a následně ho vystavovala na sociální síti. „Agentka za přepážkou se začala smát, ukazovat na mou dceru a povídat si s ostatními zaměstnanci,“ vyprávěla Redfordová. „Tak jsem se otočila a řekla jí: Hele, slyším vás a moje dcera také, tak bych ocenila, kdybyste přestala,“ pokračovala matka.

Dcera podle ní ze zážitku měla újmu. Celé to bylo o to horší, že Abcde trpí epilepsiemi a Traci se bála, aby se jí náhodou kvůli chování zaměstnanců letiště nespustila. „Ptala se mě: Mami, proč se smějí mému jménu? Tak jsem odpověděla, že ne všichni lidé jsou bohužel hodní,“ popsala matka.

Společnost se omlouvá

Jakmile Traci dorazila do cílové destinace, okamžitě podala aerolince na chování zaměstnankyně stížnost. Southwest Airlines na to reagovaly, že ženu vyslechly, ale odmítly prozradit, jestli ji čeká disciplinární řízení.

„Rodině se upřímně omlouváme. Snažíme se všem našim zákazníkům poskytovat ty nejlepší služby, což zahrnuje přístupovat ke všem osobám s respektem, a to jak osobně, tak na internetu,“ uvedla společnost v prohlášení.

tonygresi ( 1. prosince 2018 12:07 )

ďcera mala traumu z reakcií zamestnancov letiska ? Dcera má doživotnú traumu z toho, aké meno jej d.e.b.l.n.á matka dala. Za to by mala dostať doživotie.

Monikay ( 1. prosince 2018 10:42 )

dcera by jí měla proklít

kukuku ( 1. prosince 2018 09:45 )

BeFeLeMePesSeVeZe by bylo jako jméno ještě horší.

petrw ( 1. prosince 2018 08:02 )

kolik si ta kr áávva a voskliva slehla to snad není mozny..Katea ja bych se rehtal jako kun copak je to jmeno si normalni asi ne

europa ( 1. prosince 2018 07:54 )

Dá holce takové jméno a ještě si stěžuje, že se tomu někdo směje? Co čekala? Chudák ta holčička, s tímhle se setká ještě moc a mockrát.

Zobrazit celou diskusi